View Single Post
Vechi 17.03.2013, 18:05:29
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
aveți grijă la acești "ortodocși adevărați" care vă îndrumă spre alt drum.
Decat sa aruncam cu pietre, mai bine le-am urma exemplul. Grecii si rusii au iesit in strada in numar mai mare. Alte tari mai bogate ca a noastra au respins buletinele electronice, iar noi, dupa ce ca suntem vai de capul nostru, suntem dispusi sa facem politica in genunchi si sa-i lasam pe toti sa ne cotrobaiasca prin toate ungherele existentei, ca sa dovedim ce? Ca suntem orotodocsi? Poate ca nu stii ce este ortodoxia, daca vorbesti asa.

Cum sa fii de acord sa existe legi care sa permita controlul total? Pe cine sa învestim cu o astfel de incredere? Tie ti-ar conveni sa am acces la toate datele tale. Tu iti dai seama in ce se poate transforma Romania? Intr-un mare experiment Pitesti, de tip electronic. Fiecare va dori sa aiba acces la datele altora. Asta este ortodoxia? Eu cred ca nu. Cei care stiu cu adevarat ce este ortodoxia nu vor sa mai aiba un numar in loc de nume si nu vor ca oamenii sa se mai spioneze unii pe altii, ci sa traiasca in iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele.
Reply With Quote