![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum sa fii de acord sa existe legi care sa permita controlul total? Pe cine sa învestim cu o astfel de incredere? Tie ti-ar conveni sa am acces la toate datele tale. Tu iti dai seama in ce se poate transforma Romania? Intr-un mare experiment Pitesti, de tip electronic. Fiecare va dori sa aiba acces la datele altora. Asta este ortodoxia? Eu cred ca nu. Cei care stiu cu adevarat ce este ortodoxia nu vor sa mai aiba un numar in loc de nume si nu vor ca oamenii sa se mai spioneze unii pe altii, ci sa traiasca in iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Am inteles ca protestul e impotriva informatizarii sistemului de sanatate, impotriva aparitiei acelui card de sanatate, unii preferand varianta clasica: arhiva scrisa, nu digitala. Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 19:27:21. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
rezultatul? atmosfera de fanatism care se înaltă la astfel de mitinguri. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar ma intreb ce solutie unica de identificare ofera ei, daca militeaza pentru desfintarea cnp-ului. Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 19:42:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si mai ales ca treaba cu cipu' s-a cam rasuflat nitel, nu mai rade nimeni de gluma asta, s-au gandit sa vina cu una noua. Pai care sa fie alternativele, identificare dupa nume, prenume, numele parintelor, eventual si numele de fata al mamei, eventual si locul nasterii ca sa se garanteze cat de cat unicitatea, daca nu ajunge - si semne particulare de pe corp :)) La banca, pe contract, in loc de CNP: Gheorghita Popescu din Braiesti, fiul lui Ion si Maria (fosta Vasileasca) cu o pata de forma neregulata pe piciorul drept si o cicatrice pe omoplatul stang. O idee stralucita in definitiv, ca asa sigur au sa dea peste cap toti algoritmii actuali de cautare pe bazele de date existente. Sau mai stii, au sa o faca o baza de date speciala pentru ei, sa stie cand au nevoie de ciudati, de unde sa-i ia. Mai ales ca n-ar fi nici mare - ar incapea lejer pe o disketa. Din aia de 5,25" si 720k. Dar ce conteaza, lasa ca stiu sa cante frumos psalmi in fata Parlamentului.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 18.03.2013 at 13:42:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Consider ca acest miting a fost bine organizat. E usor sa stai pe margine si sa arati cu degetul ca nu e perfect ce au facut altii. Nu e perfect, ci e perfectibil, fireste, ca tot ce e omenesc. Nu putem sa fim de acord cu actele cu cip in numele Ortodoxiei. Putem fi de acord cu documentele cu cip in numele ecumenismului multilateral dezvoltat, dar nu in numele Ortodoxiei! Faptele vor vorbi despre noi. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu cred ca le folosesc jignirile si criticile. Au avut autorizatie ptr. protest, au facut ce au stiut, au spus ce au avut de spus, au dreptul la a cere alternative. S-au adunat si in alte orase nu doar in Bucuresti. :o)
https://www.facebook.com/sil.en.94 Last edited by Parascheva16; 17.03.2013 at 23:06:57. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|