Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Daca e sa-l credem pe generalul Chelaru, el afirma ca Taianus inseamna de fapt locul din care se trage Marcus Ulpius Trahianus, adica din Tracia.
|
Traian era hispanic nu trac.
Imi pare rau ca nu stiu mai multa istorie, dar de importanta dacilor sunt convinsa.
Citat:
Olandezii - isi spun "Dutch"[daci]; istoricii danezi afirma si ei ca se trag din daci;
|
Germanicii sunt daci?
Pana la urma, pe principiul asta eu cred ca Adam si Eva erau daci. Sau macar Noe.
Oricum japonezii clar sunt daci.
Citat:
Surpriza cea mai mare a constituit-o ADN-ul celor mai vechi europeni si care este f apropiat, aproape neschimbat fata de ADN-ul romanilor. Sa fie o coincidenta? O dovada stiintifica este totusi o dovada.
|
Care dovada stiintifica? Unde sunt dovezile astea. Nici un istoric serios nu le mentioneza. Toate pseudo-sursele astea se regasesc doar pe site-uri adepte ale teoriei conspiratiei.
Unii il vad pe papa antihrist, altii cauta cipuri si cum modifica ele teoria conspitatiei, altii cauta masoni care falsifica istoria (nu ca istoria nu ar fi fost scrisa de invingatori), masoni, intodeauna evrei care nu stiu ce experimente mai fac, semne ascunse, previziuni... o infinitate de astfel de aberatii.
Altii, fara legatura cu credinta, viseaza alte conspiratii. Cu extraterestii. Ii ascund guvernele. Dar baza si "metodologia" este fix aceeasi.
[quote=Miha-anca;510646]Si atunci de ce nu credem aceste argumente? Din lipsa de respect fata de propria noastra natie; ne-o imaginam ca pe ultima de Europa; altii ni se par muuuult mai buni decat noi, romanii. Dar de cand lipsa imaginatiei poate constitui o dovada?!?[quote]
Lipsa de respect inseamna sa ne credem buricul pamantului si sa cautam noi dovezi pentru asta. Sa nu cautam adevarul istoric si sa nu ne mandrim cu faptele reale si cu adevarat importante ci sa cautam cai verzi pe pereti.