![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Imi pare rau ca nu stiu mai multa istorie, dar de importanta dacilor sunt convinsa. Citat:
Pana la urma, pe principiul asta eu cred ca Adam si Eva erau daci. Sau macar Noe. Oricum japonezii clar sunt daci. Citat:
Unii il vad pe papa antihrist, altii cauta cipuri si cum modifica ele teoria conspitatiei, altii cauta masoni care falsifica istoria (nu ca istoria nu ar fi fost scrisa de invingatori), masoni, intodeauna evrei care nu stiu ce experimente mai fac, semne ascunse, previziuni... o infinitate de astfel de aberatii. Altii, fara legatura cu credinta, viseaza alte conspiratii. Cu extraterestii. Ii ascund guvernele. Dar baza si "metodologia" este fix aceeasi. [quote=Miha-anca;510646]Si atunci de ce nu credem aceste argumente? Din lipsa de respect fata de propria noastra natie; ne-o imaginam ca pe ultima de Europa; altii ni se par muuuult mai buni decat noi, romanii. Dar de cand lipsa imaginatiei poate constitui o dovada?!?[quote] Lipsa de respect inseamna sa ne credem buricul pamantului si sa cautam noi dovezi pentru asta. Sa nu cautam adevarul istoric si sa nu ne mandrim cu faptele reale si cu adevarat importante ci sa cautam cai verzi pe pereti.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa ne cunoastem sfintii romani! | glykys | Diverse Sarbatori | 97 | 27.09.2014 15:26:12 |
| Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 19:30:46 |
| pentru cei care doresc să înțeleagă ce înseamnă aia matematică | myself00 | Generalitati | 4 | 24.07.2012 21:51:00 |
| Despre pretentiile mari pe care le avem fata de ceilalti | andrei_im | Generalitati | 12 | 29.03.2012 11:44:10 |
| mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 22:40:29 |
|
|