View Single Post
Vechi 26.11.2007, 14:18:48
Marta Marta is offline
Member

Data înregistrării: 18.11.2007
Implicit

:D nu am mai auzit de ea pana pe acest topic... dar e una din gogonatele care ma distreaza, dar totodata ma intristeaza, si ca a ajuns sa se numeasca cineva intruparea Dh Sfant, dar mai ales ca se lasa atatia oameni inselati de asa ceva.
o rugaminte pentru cine va ajunge la Ptele Arsenie si cine isi va aminti, sa se roage si pentru mine acolo, o rugaciune scurta.
Seminaristule, hai sa-ti mai spun cate ceva. In urma cu cativa ani, cand am venit in acest oras, m-am intalnit pe strada inclusiv cu Sf Ilie, saracul care ratacea cu o cruce atarnata de gat si un brau verde. Tot in acea perioada bantuia tot pe strazile orasului Sf Treime, formata din fiicele soarelui si care chipurile faceau minuni. I-am admirat pe colegii care inarmati cu cele invatate la seminar ieseau in grup pe strada si realmente ii alungau argumentand si luptand pentru dreapta credinta. Asa a fost si cu Martorii lui iehova, eu nu am mai vazut de atunci picior de sectant pe strada, doar pe-aia, cum se numesc?! mormoni, pe care nu-i baga nimeni in seama. Mai cantau penticostalii, iar ei se postau langa si cantau " Nascatoare de Dumnezeu" cat ii tineau gura.