Citat:
În prealabil postat de Carmol
Nu.
@Cristiboss56 si @dobrin7m
Exact ce ziceam. Apel la emotie. Reactie partinitoare. Defaimare injusta.
Am vazut filmuletul. Mi se pare tragic ca procedeul este asa violent si sper ca poate fi mai bland in viitor. Este pacat ca se ajunge acolo insa aceste lucruri sunt normale si frecvente in societate. In loc sa interzici avortul gaseste o metoda de a-l preveni.
Procesul avortului este neplacut. Multe lucruri sunt neplacute. Viata merge inainte.
Imi place mesajul final cu "opriti crimele pentru dragul umanitatii" ar trebui sa se aplice la toate crimele/mortile ce nu sunt necesare (in contextul din videoclip - traducerea in romana schimba intelesul oarecum).
Avortul ramane ca optiune. Ca si crestin poti sa nu beneficiezi de ea insa nu ai dreptul sa i-o interzici altuia. Vezi-ti de mantuirea ta, nu incerca sa te mantuiesti pe spinarea/uterul altora.
Daca il gaseati pe Dracula in domeniul recoltarii sangelui interziceati transfuziile?
Multumesc.
|
Ce frumos ar fi sa folosesc argumentele tale de mai sus: "viata merge inainte"...
Pai atunci de ce nu organizam... avortarea ta. Adica te taiem pe tine in bucati... pentru ca viata merge inainte.
Si oricum, nu este diferenta mare ca tu esti in afara pantecelui si o alta persoana este acoperita si legata printr-o membrana de ... mama ei.
Ti se pare normala logica asta a ta, o logica a OMORULUI.
Omorati, ca nu au ce sa faca.
Viata e grea, unii trebuie sa moara, chiar daca taiati in bucati.
Esti normala la cap ? Tu te auzi ce zici ? Tu te-ai supune unui astfel de "procedeu" ?
Adica daca eu iau un fierastrau si te tai in bucati, tie ti-ar fi foarte convenabil...
Doamne iarta-ma, dar esti om, sau ce fel de fiinta esti?