![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu adevarul moralitatii europene (iudeo-crestine) a dus la disparitia samuraiului ci telegraful si praful de pusca. In era Meiji samuraii au fost distribuiti in clase asemanatoare celor Europene si sabiile au fost interzise. E ca si cum ai interzice masinile pentru soferii de raliu si i-ai face biciclisti dupa modelul European. Devin biciclisti! Japonia a ales in urma unei revolutii cand a fost detronat shogunatul Tokugawa sa renunte la feudalism. Cum Romania a renuntat la comunism pentru ca ne placeau blugii si ne displacea nechezoala. Japonezii nu au intrat cu capul inainte in crestinism cum stim prea bine din al 2-lea razboi mondial. Au preluat tehnoligie si elemente sociale insa nu li s-au rotunjit ochii. @Cristiboss56 si @dobrin7m Exact ce ziceam. Apel la emotie. Reactie partinitoare. Defaimare injusta. Am vazut filmuletul. Mi se pare tragic ca procedeul este asa violent si sper ca poate fi mai bland in viitor. Este pacat ca se ajunge acolo insa aceste lucruri sunt normale si frecvente in societate. In loc sa interzici avortul gaseste o metoda de a-l preveni. Procesul avortului este neplacut. Multe lucruri sunt neplacute. Viata merge inainte. Imi place mesajul final cu "opriti crimele pentru dragul umanitatii" ar trebui sa se aplice la toate crimele/mortile ce nu sunt necesare (in contextul din videoclip - traducerea in romana schimba intelesul oarecum). Avortul ramane ca optiune. Ca si crestin poti sa nu beneficiezi de ea insa nu ai dreptul sa i-o interzici altuia. Vezi-ti de mantuirea ta, nu incerca sa te mantuiesti pe spinarea/uterul altora. Daca il gaseati pe Dracula in domeniul recoltarii sangelui interziceati transfuziile? Multumesc. |
|