View Single Post
Vechi 03.04.2013, 22:58:27
Carmol Carmol is offline
Banned

Data înregistrării: 29.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Te rog sa imi raspunzi sincer la o intrebare: este rau ca oamenii sa devina buni cu adevarat si sa iubeasca semenii? toti oamenii, nu doar unii. Si daca toti devin buni esti de acord ca raul va dispare de pe pamant? Arata-mi o cale care are puterea sa faca din toti oamenii , oameni cu adevarat buni si iubitori.
Nu este rau ca oamenii sa devina buni si sa iubeasca semenii.
Daca toti devin buni, raul provocat de oameni va disparea.
Nu pot sa iti arat o cale. Nu o avem. Nici in lumea naturala si nici in scripturi.

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Daca Dumnezeu, Creatorul
1) ne porunceste sa nu omoram, 2) ne pedepseste cand omoram , tu afirmi in continuare ca:
- Porunca lui Dumnezeu este gresita, si sa o incalcam ?
Iti asumi in mod constient aceasta opozitie cu Dumnezeu, opozitie pe care o fac numai diavolii pe pamantul asta?
Iti asumi ca Iisus Hristos spune NU omora un copil si ca tu accepti si promovezi ideea omorului?

Altfel spus, oare zice Iisus Hristos un lucru bun sau un lucru rau cand zice: "nu omora", prin vocea Bisericii, a Sfintilor Parinti, si a lui Personala?
- Dumnezeu zice sa nu omori insa te iarta (referinta mea pentru razboi si autoaparare, Vechiul Trestament etc.).
- Opozitie cu Dumnezeul ortodox au miliarde de oameni pe aceasta planeta. Nu Dumnezeu face regulile care trebuie sa le respectam, acestea sunt facute de organele competente prin atenta cantarire a valorilor dintr-o societate. Regulile lui Dumnezeu sunt cele pe care le alegem (iarasi VT - nu omoram mirese nevirgine sau taiem maini la hoti, dar respectam decalogul).
- Probabil ca Isus a zis sa nu omoram copii, insa nu cred ca s-a gandit prea mult la avortul terapeutic si implicatiile acestuia.
"An abortion is medically referred to as a therapeutic abortion when it is performed to save the life of the pregnant woman; prevent harm to the woman's physical or mental health; terminate a pregnancy where indications are that the child will have a significantly increased chance of premature morbidity or mortality or be otherwise disabled; or to selectively reduce the number of fetuses to lessen health risks associated with multiple pregnancy." ~Wikipedia.

@cristiboss vezi ca deviezi cu postul acela cu Canada. Bine ca e Alin aici sa te puna la punct. Maine, poimaine te excomunica si te pomenesti cu mine in pat :)

Multumesc.
Reply With Quote