View Single Post
Vechi 18.04.2013, 23:23:04
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Chiar daca nu aveam decat 18 ani,nu am putut decat s-o compatimesc si pe aceasta profesoara.
Singura,proaspat divortata,cu un salariu de profesor,abia isi putea purta de grija.
Mi-a dat de inteles de multe ori ca meditatiile nu sunt o alegere,fiind fortata ca timpul liber sa si-l petreaca tot cu lectii si elevi.
Eu ii ocupam dupa-amiaza de sambata si alte seri din saptamana,ajungeam acasa si la 11 noaptea.

Imi este foarte clar si acum ca daca ar fi avut un venit mai solid nu-si mai ocupa timpul liber cu noi.
Amandoua eram de compatimit.Nu exista nimeni invingator in situatia asta,amandoua pierdeam ceva-eu banii,dansa timpul,amandoua castigam ceva eu -cunostiintele,dansa-banii.

Toate aceste lectii dure mi-au fost foarte folositoare pentru a deveni o persoana responsabila si matura,adica exact opusul persoanelor imature si iresponsabile care nu-si pot purta de grija.
Cu un salariu de profesor...muncea din greu facand aceste meditatii, cel mai probabil sa-si poata plati chiria care ii depasea cu mult salariul si sa reuseasca sa supravietuiasca. Lantul slabiciunilor...
Reply With Quote