Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 23.04.2013, 14:13:45
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Păi astea-s timpurile împlinirii proorociilor de la sfârșitul vremilor... astea-s vremurile învierii, astea-s vremurile Împărăției Veșnice a Domnului Dumnezeu cu oamenii! Voi nu mai știu după cine mergeți! Pentru El s-au jertfit înaintașii noștrii iar voi chiar vreți să-i faceți penibili?

Uite, exact așa am ajuns din pricina păcatelor noastre, dragă Fred!

Da' nu v-am zis cum era poreclit cel ce-i poreclise pe nărăviți:

1. Lăcomică-câcămare, 2. Malahell ochi de pui mort 3., Shareban-zgârciorbu', 4. Putoritar-văru'lu'Putifar, 5. Pismurâcărât unsuros și flocos, 6. Superștigu-Repetont, 7. Supăratu'-terminal, 8. Apreciadu-cu-știința, 9. Viclemantactic-Viclemantastic-Viclebombastick, 10. Isefăfefufătar-mare Găinar .

Pe el se autoporeclise singur ca să pară copilăros, să nu se vadă că era arțăgos și mocirlos, se auto poreclise cu sminteală să pară foarte copilăros: Pismuță-fentosan, dar defapt el era văr cu maimuța lu' Satan, un fel de gorilă pitică, iar porecla lui pe drept suna ca o rană-n piept cam așa, dacă nu se supără cineva: Neghinărăvaș în blană de iepuraș alb sau de leu... laș... pentru că nega cu viclenie ca să te lupți contra vântului și să ajungi pradă sofismului absolut apărându-l ca prostu', adică să fi asemenea lui: un zero sigur da singur și decăzut... mai rău ca la-nceput.

Și nu i-am epuizat pe toți, că ăști aveau și frați pe Lacomo Puținii, pe Malaihell cu sora sa Mamonica, pe Băbănel fire de spurcell, și mulți alții pe care nu-i mai amintesc ca să nu vă smintesc.

Last edited by vsovivivi; 23.04.2013 at 16:02:02.
Reply With Quote