View Single Post
Vechi 25.04.2013, 13:04:23
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
"Doar de dragul ordinii" tocmai asta v-am recomandat, anume să conveniți toți cei doritori și să vă mutați pe acest topic (fără să mai abateți discuția de la Filioque) fără ca să vi se mai facă observații din partea altor utilizatori. Știu că ție, în balcanismul tău, îți este mai greu pentru că ești obișnuit să scrii off-topic "fără număr" dar poate ar fi bine să pui început bun îndreptării.
Ai devenit preocupat de ordine doar cand ai scris cateva mesaje, nu ai observat ca de vreo douazeci de pagini se vorbea si despre acest lucru pe acel topic. Eu raspunsesem la un mesaj al d-nei nucutucu, care raspunsese la alt msaj si tot asa.
E nedrept ce spui, pentru ca eu de multe ori dau raspunsul pe alt topic cand e un mesaj care nu e in tema topicului. In ultimul rand, pe tot forumul nu se aplica regula aceasta, adminul ar fi in masura sa atentioneze, eventual cel ce a facut topicul. Eu am observat ca de la un timp ai aceasta obsesie, de parca ai fi tu administratorul forumului, desi tu ai fost banat de cateva ori. Si numai eu de cate ori i-am reprosat adminului ca te-a banat, probabil am gresit facand asta.
Reply With Quote