Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-tu nu ai citit ce s-a scris pana acum,vrem nu vrem cei care lucram la firme sau la un nivel profesionist trebuie sa folosim softurile de la adobe,microsoft ...si nu avem bani sa dam pe ele
-nu stiu cati ani ai tu dar pt un simplu utilizator de linux care se uita la niste filme,navigheaza pe net ...e usor sa-i acuzi pe ceilalti ca folosesc softuri piratate,dar daca ti-ar trebui si tie sa zicem pachetul de la adobe care costa 150 de milioane ce ai face?
|
Am citit. Nu acuz, eu vorbeam de fapta care te face hoț și nu nu numeam niște oameni simpli care, din comoditate sau lene, sunt părtași ai hoților.
Nu știu ce înseamnă simplu utilizator de linux, dar dacă înseamnă filme, navigator pe net... e OK, nu asta este munca mea. Eu lucrez și pe Ubuntu (acasă) și pe Windows (serviciu). Și reușesc destul de bine să-mi "compatibilizez" toate fișierele. Am și niste site-uri web de întreținut și nu o fac decât sub so linux.
Te rog, nominalizează-mi aplicațiile care rulează pe windows și nu au vreun corespondent pe un sistem ubuntu. "pachetul de la adobe" e prea general și costă (!!!), de aceea, nu mă interesează să aflu în ce constă.