![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum se partitioneaza corect si cum se instaleaza Ubuntu Linux in dual boot cu Windows XP – tutorial video
http://videotutorial.ro/tag/cum-se-face-dual-boot/ Cum se instaleaza si cum se elimina Ubuntu Linux dintr-un dual boot cu Windows – tutorial video Cum reparam dual boot-ul daca am instalat Windows XP dupa Windows 7 – tutorial video: http://videotutorial.ro/cum-reparam-...utorial-video/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mulțumesc din suflet. Tocmai mă pregăteam să-i răspund. La "Generalități" s-ar putea înființa un topic pentru cei ce NU vor să fure software. Ubuntu, Linux Mint, Fedora nu contează (acestea sunt cele mai accesibile pentru începători). Last edited by calinit; 09.05.2013 at 17:55:40. |
|
||||
|
||||
![]()
@calinit: mă bucur că până la urmă ai înțeles (sper) cele scrise mine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-nu stiu cati ani ai tu dar pt un simplu utilizator de linux care se uita la niste filme,navigheaza pe net ...e usor sa-i acuzi pe ceilalti ca folosesc softuri piratate,dar daca ti-ar trebui si tie sa zicem pachetul de la adobe care costa 150 de milioane ce ai face? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
As fi interesata sa aflu cat de real este ceea ce s-a scris,in special frazele subliniate,dar mai ales legat de compatibilitatea Microsoft Office si Libre Office.Nu de alta,insa eu chiar am de trimis catre profesori lucrari,care este nevoie sa fie pastrate in forma lor fidela,initiala.De multe ori acestea contin grafice,diferite insertii de imagini etc. Si,de curiozitate,as mai avea o intrebare,separat de postarea de mai sus: daca o persoana utilizeaza Linux acasa si invata sa opereze doar cu el,cum poate face fata cerintelor din universitati sau locuri de munca in care ti se solicita sa cunosti sa operezi in Windows,Word,Excell etc.?Va multumesc!
|
|||
|
|||
![]()
mulțumesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu ce înseamnă simplu utilizator de linux, dar dacă înseamnă filme, navigator pe net... e OK, nu asta este munca mea. Eu lucrez și pe Ubuntu (acasă) și pe Windows (serviciu). Și reușesc destul de bine să-mi "compatibilizez" toate fișierele. Am și niste site-uri web de întreținut și nu o fac decât sub so linux. Te rog, nominalizează-mi aplicațiile care rulează pe windows și nu au vreun corespondent pe un sistem ubuntu. "pachetul de la adobe" e prea general și costă (!!!), de aceea, nu mă interesează să aflu în ce constă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și eu am avut de trimis lucrări scrise în Open Office și le-am făcut pdf. Știți ce răspuns am primit? Că vrea în word!!! Foarte bine, chestie de 1-2 minute: am deschis fișierul meu .odt și l-am resalvat cu extensia .doc. Și l-am trimis pe e-mail! Dar, oare, de ce vor profesorii noștri în format "word" munca noastră când ne pot vedea și judeca munca sub format pdf? Vă las pe dvs. să meditați asupra erei plagiatului! P.S. Despre incompatibilitatea programelor Microsoft și Linux îți rămân dator cu un răspuns, dar nu mai târziu de sâmbătă, 11 mai 2013. Numai bine. Last edited by calinit; 09.05.2013 at 20:12:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca se pastreaza in format identic este in regula.La licenta,anul trecut,spre exemplu,profesorul a facut mici mentiuni chiar in cadrul lucrarii scrise,insa cu o alta culoare. Si nu este cazul sa ma gandesc ca m-a plagiat sau ca asa ceva ar fi avut de gand.Doua cadre didactice m-au sustinut pentru lucrare,unul cu mici sugestii pe marginea temei alese,iar celalalt pe marginea metodei de cercetare care era destul de noua in Romania. Conventia a fost ca am prezentat impreuna lucrarea la o conferinta.Nu a fost un plagiat,ci un schimb echitabil,pentru ca si mai tarziu am reusit sa imi fac alte lucrari pe baza acestei metode de cercetare. O seara placuta va doresc!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|