View Single Post
Vechi 10.05.2013, 00:06:24
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Dar in general tanrul este mai verde, iar batranul mai intelept/copt. Este prin firea lucrurilor.
Tocmai ai dovedit contrariul cu această afirmație.

Citat:
Adica nici tu nu crezi ca un om nu trece degeaba prin viata?
Si tu vrei sa spui ca unul mai in varsta nu mai valoreaza nimic? E trist.
Valorează atât cât valorează (unii își spun despre ei că sunt praf și cenușă), dar nu mai mult decât unul tânăr doar pentru că are mai mulți ani vechime. Oare de unde îți vin părerile astea "bune" despre tine?

Citat:
Sa poti sa fii atat de sigur la 20 ani in lucruri nesigure prin natura lor (nastere de prunci)? Eu nu cred.
Ha...păi de asta avem duhovnici și cărți, crezi că "Laurele" au vorbit de la ele putere sau din ce s-au documentat?

Citat:
La noi in biserica este egalitate: si din cei in varsta fac galagie, dar mai ales copiii.
Dacă ai ști ce dar sunt copiii din biserică și ce putere au rugăciunile lor, pentru ei mai ține Dumnezeu lumea.

Citat:
Cu avortul este foarte delicat. O fi crima, dar nu asta este problema ci solutiile.
Dacă nu am călca strâmb și dacă am avea o viață creștină autentică avortul ar ieși din calcul. Și dacă tot am călcat strâmb atunci să ne asumăm responsabilitatea pentru greșeala făcută și să ne ducem crucea, nu să fugim de cruce recurgând la ucidere.

Citat:
Nu dam cu toporul in oameni intr-o problema atat de delicata si personala.
Pe cel care dă cu "toporul" în copii nu-l vezi? Nu cred că cineva a dat cu toporul...dar trebuie să mai spunem și ce e bine și ce nu, ce e da, da; și ce e nu nu. "Ințelept" ai gândit măi Sophia, mai zi-le...sincer mă minunezi cu ideile tale de "creștină" 50+.
Reply With Quote