View Single Post
Vechi 13.06.2013, 18:10:13
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Iau un caz ipotetic.

Daca femeia a fost crescuta intr-o familie mai "moderna" si nu a fost invatata sa gateasca si sa calce rufe, ce face? Mai ales daca este o chestiune inradacinata in sinea ei de mica("asa am vazut la mama").

Intreb caci, multe tinere, chiar daca sunt fete bune si cuminti, nu stiu sa gateasca prea multe sau au o mentalitate mai feminista, gen "nu vreau sa stau toata ziua la cratita", "treburile gospodaresti ar trebui sa se faca impreuna, adica impreuna sa faca curat si impreuna sa gateasca" etc.

Se cere a se schimba ea ca persoana sau a fi acceptata asa cum este ?
Din experienta pot sa spun ca nevoia te invata. Poate acasa nu a gatit pentru ca nu a fost nevoie (altcineva se ocupa de asta) si nu a descoperit ce minunat este sa gatesti pentru cei dragi. Personal cred ca atmosfera intr-o casatorie tine si de o mancare calda, de curatenie si ordine (lucruri care sunt in firea femeii, descoperite sau nu).

Intr-o casatorie te poti ajuta. De exemplu daca sotia gateste sotul o poate ajuta facand cumparaturi. Daca exista iubire, totul se va petrece in armonie si intelegere. Cu cat te jertfesti mai mult, cu atat esti mai fericit.
Reply With Quote