View Single Post
Vechi 14.06.2013, 11:09:26
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Tu nu vezi nici o legătură între regimul pe bază de rădăcini și sistemul imunitar. Eu văd.
nu ai inteles absolut nimic.

Citat:
Dintr-o dată canini nu își mai au rostul inițial pe care l-ai stabilit?
cand am mai pomenit eu de canini!?

Citat:
Ceva știi tu legat de ficat și de omorâtul ficatului. Eliberand ficatul și în general corpul, se curață splina unul din cele mai importante organe ale sistemelor limfatic și imunitar.
Splina produce anticorpi (persoanele cărora le lipsește splina sunt mai predispuse la anumite afecțiuni bacteriene). Leucocitele sunt produse de măduva spinării. În plan energetic participă în tandem ficatul, splina, măduva spinării și suprarenalele în producerea leucocitelor.
splina SINTETIZEAZA anticorpi. producerea de anticorpi se face tot cu metoda babeasca in care leucocitele vad un microb, se duc la el , il acopera cu.... de fapt, las un link de la o lectie a unui profesor de imunologie, iti explica el mai bine:
http://www.youtube.com/watch?v=Non4MkYQpYA

Citat:
Și iată cum o alimentație ușoară și bazată pe rădăcionoase poate întări sistemul imunitar.
tot nu ai demonstrat.
nu, poate sa fie o alimentatie bazata si pe orez, branza si preparte din oaie, atata timp cat nu il fortezi.

Citat:
Sânge curat, corp sănătos, adică cu un sistem imunitar puternic.
de sange curat auzeam si prin folclor.
Foloseau lipitori si lame. Nu merge.

Citat:
Dacă noi introducem în sistem ”mizerii” e normal ca la un moment dat canelele sistemului (corpului uman) să se înfunde și să nu mai poată funcționa la parametrii normali și astfel să nu mai poată produce leucocite și să reacționeze la diferiți viruși. Vrem nu vrem, la un moment dat omul ajunge singur la concluzia că și-a păpat porția și trebuie să apeleze la o alimentație mai sănătoasă, asta în funcție de de gravitatea bolii de care a dat și în funcție dacă el conștinetiează că trebuie să facă ceva. Din păcate mulți nu conștientizează și suportă consecințele (boli năpraznice care nu iartă).
bine, hai sa dau o analogie.
Sa zicem ca ai o masina. Si tu purtandu-te neglijent cu ea, infunzi filtrul de aer.
In mod sigur, un flitru de aer infundat reduce performanta masinii grav.
Si tu ca un proprietar care intelege acum ca nu e bine sa iti omori filtrul de aer, te porti mai bine cu el, si te plimbi cu ea frumos prin zone cu foarte putin praf (alimentatie usoara) si folosesti benzina care nu puna atata stres pe filtru(analogie idioata acum, ca nu prea are legatura una cu alta).
Ma urmaresti?
Bun.
Acum greseala pe care o faci tu e sa zici ca filtrul de aer e singurul lucru care trebuie sa te ocupi la mentenanta unei masini, restul mecanicii(medicinii) e doar o conspiratie din partea mecanicilor care sa stoarca de bani, si ca plimbatul pe pajisti(veganism) e singura si cea mai buna alternativa la plimbatul printr-o furtuna de nisip in Sahara.

Citat:
Eu din câte rețin am făcut legătura între poliomerita și igienă/condiții de viață.
ai zis de faptul ca nr. infectiilor TBC a crescut in urma vacinurilor. Pe langa faptul ca niciodata nu oferi surse pt afirmatiile tale, eu am intrebat cum poate sa creasca, cand TBC are legatura cu igiena/conditii de viata.

Citat:
Un pic acid, adică 20% acid și 80% bazic. Sănătatea corpului depinde de o chimie echilibrată a organismului, respectiv un raport de 80/20 între alcalin și acid. Cred că mai corect era să vorbesc de echilibrul acido-bazic al corpului.
surse, surse si iar surse.
pai sa vedem, toate lichidele corporale sunt acide.
Carnea ai zis ca e acida.
80% bazic de unde?

Si din nou, ignori atatea lucruri pe care le-am zis, inclus un paragraf imens de pe cealalta pagina.