Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta
cand am explicat cum functioneaza sistemul imunitar, ochelari de cal, nu obiectam nimic, dar o dam inainte cu regimul pe baza de radacini.
|
Tu nu vezi nici o legătură între regimul pe bază de rădăcini și sistemul imunitar. Eu văd.
Citat:
Pe de alta parte, fructele si legumele nu fac absolut nimic sistemului imunitar.
NU ti-l intaresc.
Sigur, e bine sa mananci sanatos sa nu iti omori ficatul, dar cu sistemul imunitar nu are legatura.
|
Ce ”frumos” sună e bine să mănânci sănătos dar fructele si legumele nu fac absolut nimic sistemului imunitar. Așa o fi din punctul tău de vedere.
De ce e bine să mănânci sănătos? Ce înseamnă a mânca sănătos? De ce ai amintit de mâncat sănătos? Dintr-o dată canini nu își mai au rostul inițial pe care l-ai stabilit? Ceva știi tu legat de ficat și de omorâtul ficatului. Eliberand ficatul și în general corpul, se curață splina unul din cele mai importante organe ale sistemelor limfatic și imunitar. Splina produce anticorpi (persoanele cărora le lipsește splina sunt mai predispuse la anumite afecțiuni bacteriene). Leucocitele sunt produse de măduva osoasă. În plan energetic participă în tandem ficatul, splina, măduva osoasă, timusul și suprarenalele în producerea leucocitelor. Și iată cum o alimentație ușoară și bazată pe rădăcionoase poate întări sistemul imunitar. Sânge curat, corp sănătos, adică cu un sistem imunitar puternic. Dacă noi introducem în sistem ”mizerii” e normal ca la un moment dat canelele sistemului (corpului uman) să se înfunde și să nu mai poată funcționa la parametrii normali și astfel să nu mai poată produce leucocite și să reacționeze la diferiți viruși. Vrem nu vrem, la un moment dat omul ajunge singur la concluzia că și-a păpat porția și trebuie să apeleze la o alimentație mai sănătoasă, asta în funcție de de gravitatea bolii de care a dat și în funcție dacă el conștinetiează că trebuie să facă ceva. Din păcate mulți nu conștientizează și suportă consecințele (boli năpraznice care nu iartă).
Citat:
legatura tbc-conditii de viata, nimic.
|
Eu din câte rețin am făcut legătura între poliomerita și igienă/condiții de viață.
Citat:
tot astept sa vad cum corpul, mai ales stomacul, e bazic.
Si corpul e acid. Pielea e un pic acida, sangele e un pic acid, acidul stomacal e foarte acid.
|
Un pic acid, adică 20% acid și 80% bazic. Sănătatea corpului depinde de o chimie echilibrată a organismului, respectiv un raport de 80/20 între alcalin și acid. Cred că mai corect era să vorbesc de echilibrul acido-bazic al corpului.
Citat:
si canini au devenit de post.
|
Am vorbit de post, cel rânduit de Biserică. Apoi am amintit de cei care pot tinde mai mult spre viețuirea înainte de căderea în păcat, viețuire spre care au tins sfinții părinți purtători de Dumnezeu.