View Single Post
Vechi 21.06.2013, 07:40:38
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
@Yasmina - by the ocean e intradevar alta "traditie"
Eu doar am zis ca nu am vazut vegetarian grasut sau obez...asta nu inseamna ca cei by the ocean sunt mai breji decat traditionalistii romanasi care ineaca mancarea in ulei.Dupa experientele avute aici,as prefera mancarea romaneasca inecata in ulei vegetal dacat in unt,margarina,osanza,zeama de oase sau untura si asezonata din belsug cu cascaval sau zahar(depinde de reteta).
As putea sa scriu o carte despre mancarea Americana insa nu o fac deoarece nu imi face placere,imi va provoca greturi in timp ce scriu.
Si aici vegetarienii sunt priviti destul de suspect,ca extremisti si pot spune ca este o dieta prezenta in clasele superioare ale societatii;in timp ce oamenii de rand manca mult,prost si ieftin.

Daca localitatea respectiva nu are un restaurant vegan,atunci nu are rost sa pleci intr-o calatorie pe timp de post.Nu o sa gasesti nimic de post,nici macar paine,caci si pe aia o presara cu parmesan si o ung cu unt lichid pe deasupra.

O simpla salata verde este "gatita"cu branza rasa,sosuri pe baza de maioneza si mai multa branza,jumari.
Supele,chiar simple din legume,trebuie sa aibe zeama de oase,de carne iar unele se servesc cu cascaval deasupra(muuuuuult).Nu mai aduc in discutie supele-creme,cu baza de smantana dulce sau lapte,care arata groase ca o ciulama,din nou cu adaos de branza si jumari.
Daca in Europa sarea si piperul stau pe masa ca si condiment,aici ar trebui sa puna peste tot borcane cu parmesan si jumari(unele restaurante deja au,a aparut si inghetata cu jumari sau prajituri de ciocolata cu jumari).
*Branza de tip telemea este inexistenta,ca si cea "de vaci".

Despre micul dejun traditional American poate ati auzit??Clatite dulci,inecate in sirop de artar insotite de nelipsitele jumari,carnaciori grasi de porc si oua prajite.
Dar suntem chit:eu rad de ei cand mananca oua cu sirop,ei radeau de mine cand mancam un ou fiert cu mustar :)

Concluzia:o tragi tu :)
Attached Images
File Type: jpg Pancakes_bacon and eggs.jpg (62,3 KB, 8 views)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 21.06.2013 at 07:44:32.
Reply With Quote