View Single Post
Vechi 23.06.2013, 09:49:05
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu buna sau proasta stiinta, slujind diavolului, nu ajung in Rai, poti fi sigura de asta.
Ateii nu vor ajunge nici in rai nici in iad, pentru ca nu cred in asa ceva. Ei cred ca atunci cand vor mori, se va termina totul, vor disparea fara urma. Ar fi chiar o nesimtire din partea noastra sa le facem slujbe de pomenire, atata timp cat ei vor ca amintirea si trecerea lor pe aceasta lume sa se stearga definitiv...

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Poți să înnebunești dacă, conștient fiind de contradicția dintre cele două lumi, de incompatibilitatea lor, încerci totuși să trăiești în ambele. Te vei rupe.
În fond Hristos (și după El toți Părinții) spun răspicat că trebuie s-o rupem cu lumea veche: că nu putem sluji la doi stăpâni, că nu e bun pentru împărăția lui Dumnezeu cel care punând mâna pe plug privește înapoi, că nu poți împăca întunericul cu lumina ș.a.m.d.

Lumea în care trăim este atât de schizoidă tocmai pentru că încearcă să le împace, că vrea să facă un compromis. Asta e nebunia.
Pai bine, si atunci ce o sa faci, pana o sa ajungi in Imparatia Cerurilor? O sa traiesti in padure? Nu tot in lume va trebui sa-ti castigi painea si eventual sa lasi si urmasi? De ce mai facem copii in lumea asta daca locul nostru nu e aici?
Voua va place cand va spun sefii vosti ca nu va faceti datoria cu constinciozitate (in interesul umflarii conturilor, buzunarelor si burtilor lor, desigur) pentru ca aveti "principii?" Va place cand va spun sotii, sotiile, parintii, copiii, ca nu va preocupati indeajuns de problemele "lumesti" ale familiei? Care probleme sa nu exageram acum, nu inseamna neaparat lacomie si desfrau, inseamna chestii de bun simt, curatenie, mancare, pe care efectiv nu ai cand sa le faci si sa mai ajungi si la slujbe, mai ales in perioadele de " sarbatoare" (ca acum, de exemplu : ieri a fost Pomenirea mortilor, azi sunt Rusaliile, maine e Sf Treime, si daca ne amanam o parte din treburi pt weekendul viitor, guess what, sambata sunt Sf. Petru si Pavel...)

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul

Si mie mi-a fost si mi-este des rau citind pe acest forum. Sunt mesaje care deruteaza, carew deprima, care te arunga in deznadejde si tulburare. Nici nu stii daca este adevarat si corect ce scrie acolo si ajungi sa plangi si sa te chinui gandindu-te: Doamne, tu nu asta ai spus, nu asta este credinta Ta! sau Doamne, gresesc eu, sau el/ea, cum este corect.
Atunci te sfatuiesc cu caldur sa nu faci greseeala sa intri, de exemplu, pe softpedia, mai ales la sectiunea spiritualitate sau psihologie, pentru ca risti sa te imbolnavesti grav, uite eu ce am patit-o...

Last edited by fallen; 23.06.2013 at 09:59:33.
Reply With Quote