Eu cred ca ...
Fiti siguri ca cu animalutele care si-au dat sufletelul se intampla ceva . Eu cred ca animalutele care ,, inchid ochisorii '' au si ele un locso in Rai . Ele , cred eu chiar sunt convisa de ele se transforma i Ingerii celor care le-au avut iar cele salbatice Dumnezeu l-e da voie sa se transforme in ce vor ( animalute , oamenii ) . Asa a lasat Dumnezeu . Mie puietul de chinchilla mi-a murit ca a fost respins de mamica lui ... era asa jucaus si dragut , a muri de foame nu am avut ce face ca sa-l tinem macar o zi in viata . Dumnezeu a vrut sa-l ia . Si animalutele au un locsor al lor si ne vad cum ne vad si rudele noastre care au decedat . Ele tin la noi indiferent unde ar fi . Iar cel care spune ca animalutele sunt moarte si gata face o mare , mare . foarte mare greseala . Trupul lor este timid si neinsufletit jos , pe pamant iar in Rai ele se uita la noi si ne ocrotesc facandu-si datoria fata de noi caci si noi , iubitorii de animalute am avut grija de ele .
Dumnezeu sa le ocroteasca si sa le-ngrijeasca iar ele sa fie niste ingerasi buni si sa ne iubeasca cand ne vegheza !
|