![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiti siguri ca cu animalutele care si-au dat sufletelul se intampla ceva . Eu cred ca animalutele care ,, inchid ochisorii '' au si ele un locso in Rai . Ele , cred eu chiar sunt convisa de ele se transforma i Ingerii celor care le-au avut iar cele salbatice Dumnezeu l-e da voie sa se transforme in ce vor ( animalute , oamenii ) . Asa a lasat Dumnezeu . Mie puietul de chinchilla mi-a murit ca a fost respins de mamica lui ... era asa jucaus si dragut , a muri de foame nu am avut ce face ca sa-l tinem macar o zi in viata . Dumnezeu a vrut sa-l ia . Si animalutele au un locsor al lor si ne vad cum ne vad si rudele noastre care au decedat . Ele tin la noi indiferent unde ar fi . Iar cel care spune ca animalutele sunt moarte si gata face o mare , mare . foarte mare greseala . Trupul lor este timid si neinsufletit jos , pe pamant iar in Rai ele se uita la noi si ne ocrotesc facandu-si datoria fata de noi caci si noi , iubitorii de animalute am avut grija de ele .
Dumnezeu sa le ocroteasca si sa le-ngrijeasca iar ele sa fie niste ingerasi buni si sa ne iubeasca cand ne vegheza ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ce spuneti dvs suna mai mult a reincarnare decat a invatatura ortodoxa. Suflete de animale care se transforma in oameni si ingeri pazitori? Si cu sufletele oamenilor ce se mai intampla? Vin si ei inapoi? Chiar daca stim ca aceasta lume va avea un sfarsit?
As mai fi inteles daca ati fi zis ca animalele au suflet si raman neschimbatoare dupa moarte si au si ele loc prin Rai.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletele dupa moarte | silverstar | Generalitati | 112 | 24.03.2012 09:47:27 |
Ce intalnim dupa moarte | costel | Generalitati | 86 | 20.02.2011 09:38:22 |
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte | heorhe | Generalitati | 85 | 02.08.2010 16:09:02 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|