Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata
Pot sa zic afirmatii creationiste (literale), de genul: orice specie de animale, inclusiv primii oameni au fost creati in ultimii 6000 de ani a fost vegetarieni.
|
“inclusiv primii oameni au fost creati in ultimii 6000 de ani”? Ce vorbesti?
Si “ultimii 6000 de ani” sunt singurii 6000 de ani. Nu ca ai sti tu…
Si poti sa-mi arati si mie (in originale desigur, nu in traducerile grabite) unde anume apare termenul “specie” in Biblie? Ar fi foarte frumos ca oamenii, inainte sa vorbeasca, sa stie despre ce vor vorbi, dar stiu ca cer prea mult…
Citat:
A demonstra o exceptie in evolutie, este off-topic (am urmarit acest episod). De exemplu: explozia din Cambrian este (relativ) bine explicata de stiinta.
|
Este atit de bine explicata incit arunca intreaga evolutie biologica la gunoi. Dar, desigur, trebuie sa-ti folosesti proprii ochi pentru a vedea asta…
Citat:
Care ii sunt ipotezele, predictiile si aplicatiile in ziua de azi in medicina de exemplu
|
Interesant e ca toate bolile isi au originea in faptul ca oamenii nu si-au citit Bibliile…
Citat:
nu-s martor al lui Iehova, sau orice altceva, si cred ca Duhul Sfant fiind parte din Trinitate, dar acest lucru nu poate fi afirmat de stiinta.
|
Iata momentul in care “stiinta” inceteaza de a mai descrie adevarul.
Citat:
Stiinta nu merge cu persoane
|
Dar cu ce anume merge? Parca ti-am mai zis eu ca esti amuzant.
Citat:
dat fiind ca sunt crestin si accept evolutia
|
Asta e problema ta - chiar aici.
Citat:
Dar cand li se zice: "ce surse ai?" sau "arata-mi hartia stiintifica?" - imi ataca caracterul ("nu esti bun crestin")
|
Asa este: cind pui cuvintul oamenilor deasupra Cuvintului lui Dumnezeu (“arata-mi hartia stiintifica”), intr-adevar nu esti bun crestin. Deloc, chiar.
Citat:
De asta primii pasi spre stiinta a Creationismului e sa vina cu un model stiintific
|
Tu chiar nu-ti dai seama ca ce propui e absurd? Cum adica, crestinii sa zica ca nu Dumnezeu a facut natura, ci natura a facut natura? Ce-ai facut, ti-ai pierdut logica pe drum?
Citat:
daca vor vrea vreodata sa fie stiintifice. Daca nu pot trece acest criteriu, nu vor fi niciodata stiinta.
|
Sunt convins ca putin le pasa. De aceea ei vor fi primiti in eternitate si tu nu. Caci tu ai fost prea preocupat sa crezi cuvintul oamenilor, in loc de Cuvintul lui Dumnezeu.
Oricum, inceteaza sa sustii ca evolutia e stiinta, caci nu e.
Citat:
Punctul A: Genetica este sau nu e TE nu confirma/infirma ca orice forma de Creationism (Abrahamic, Hindu, Zorohastrian) este stiintific.
|
De cind hinduismul e Creationism? Sau zoroastrismul? Hai, explica-le, sa vedem ce si cum.
Citat:
TE explica de ce toate speciile arata similar sub anumite nivele de similitudine
|
Asta e un nonsens. Caci orice arata similar cu orice “sub anumite nivele de similitudine”. De exemplu, un copac arata similar cu un scaun, “sub anumite nivele de similitudine”. Sic!
Citat:
Insa vor exista cazuri cand TE nu se aplica, la intrebari de genul: cum s-a format viata? Evolutia pleaca cu fiinte vii deja existente, deci TE raspunde partial asupra formelor de viata din prezent.
|
Nu ma mira niciodata sa dau peste evolutionisti care habar n-au ce cred. Caci aceiasi oficiali care le-au bagat pe git evolutia biologica vorbesc cit se poate de clar de “evolutie geologica”, “evolutie chimica”, “evolutie cosmica”.
Citat:
Acum: este creationismul exact? Nu este falsificabil? Atunci nu este stiinta!
|
Stai linistit ca nici evolutia nu e falsificabila si ca atare nu e stiinta. Sic!
Citat:
Sincer in Hristos
|
Vrei sa zici “sincer in Darwin”.
Ai grija ca nici tu nu mai stii in ce crezi!
Citat:
Chiar si creationistii confirma ca micro-evolutia este stiinta si demonstrabila, deci evolutia, chiar intr-o forma minimala, este stiinta.
|
Microevolutia nu e evolutie (!). Creationistii folosesc termenul “microevolutie” ca sa priceapa evolutionistii la ce se refera, nu din alte motive.