View Single Post
Vechi 30.07.2013, 23:41:27
neant_ neant_ is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2013
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cei care sustin evolutionismul teist de multe ori adopta argumentele ateilor evolutionisti fara sa le si analizeze, nedandu-si seama ca de fapt acestea tin de ateism si contesta ideea de divinitate.
E corect si nu prea. Caci, asa cum a zis altcineva mai devreme, evolutia e o religie. Si pot zice chiar si numele dumnezeilor ei: timpul si intimplarea. Niste dumnezei profund neputinciosi, daca ma intrebi pe mine. Caci universul, nu-i asa, decade, nu progreseaza.

Citat:
La fel si intrebarea des folosita de evolutionistii atei, este stiintific creationismul. De ce este pusa aceastat intrebare? Pentru ca in creationism e vorba de divinitate, care nu poate fi incadrata in stiinta.
Momentul in care stiinta inceteaza sa mai descrie adevarul si o ia prin balarii.

Citat:
Toata revelatia nu poate fi incadrata la stiinta, pentru ca provine de la Dumnezeu, iar stiinta e ceva limitat, creat de oamenii care sunt si ei limitati.
Corect, dar numai atita timp cit facem distinctia intre stiinta si adevar. Adica exact ce vor ateii sa facem – si exact ce n-ar trebui sa facem.

Citat:
Creationismul e vechi de aproximativ 3000 de ani, cand i-a fost revelat lui Moise cum a creat Domnul lumea
Gresit. Creationismul e vechi de ceva mai putin de 6000 de ani. Caci Adam a transmis oral mai departe ce i-a fost dat sa transmita. Si ce a vazut cu ochii lui.

Citat:
Creationismul stiintific este inventat de protestantii din SUA ca sa contracareze evolutionismul. Incearca sa arate ca evolutionismul e o teorie stiintifica
De fapt, incearca sa arate ca evolutionismul nu e o teorie stiintifica. Dar n-ar trebui sa se oboseasca, caci evolutionistii reusesc asta si de unii singuri…

Citat:
Ciprian a fost banat demult, nu mai poate raspunde. Era tot neoprotestant dar sustinea evolutionismul teist, eu i-am spus ca e probabil singurul neoprotestant pe care l-am intalnit si care sustinea evolutionismul teist.
Am observat asta. Dar am tinut sa nu las comentariile lui fara raspuns in ochii celorlalti. In ochii celor care nu cred in evolutie.