View Single Post
Vechi 31.07.2013, 21:15:44
neant_ neant_ is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2013
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Care Dumnezeu? Cum alegi dintre miile de zei creati de omenire pana acum?
Simplu: ii arunci la gunoi pe toti aceia “creati de omenire” si ramai cu cel adevarat.

Citat:
Mai mult decat atat, cum alegi dintre cele aproximativ 30.000 de versiuni ale Dumnezeului crestin?
Tu esti sigur ca stii sa numeri?

Citat:
Cat despre imanenta, nu iti fa iluzii. Sunt o gramada de zei de care nici nu ai auzit, tocmai pentru ca au fost trecatori. Cu toate ca la vremea lor erau considerati nemuritori.
Exact despre asta e vorba. Felicitari.

Citat:
Been there, done that. Am citit, cercetat, nu am gasit nici un semn ca ar fi existat vreodata altceva in afara de oameni.
Ma bucur ca in final ti-a venit mintea la cap si ai aruncat evolutia la gunoi. Caci, evident, daca n-au fost decit oamenii, atunci n-aveau din ce sa fi evoluat…

Citat:
Si pe Dumnezeu cine l-a creat?
Daca nici macar nu pricepi ce inseamna Dumnezeu, de ce te incapatinezi asa sa argumentezi contra Lui?

Parca te pretindeai logic…

Citat:
Imi pare rau, dar lipsa de logica nu este in tabara mea.
Nu-ti pare rau, si da, lipsa de logica e exclusiv in tabara ta.

Citat:
Pe de alta parte, aceeasi oameni care imi spun ca desi lumea e prea complexa ca sa nu fi fost creata, postuleaza existenta unui zeu infinit mai complex decat orice din aceasta lume, care a aparut pur si simplu.
Pai tocmai asta e, ca NU “a aparut pur si simplu”. Din nou te intreb, de ce te incapatinezi sa ataci ceea ce nu intelegi?

Citat:
Pentru ca ipotezele cu care se lucreaza in privinta abiogenezei si a BB sunt toate mult mai probabile decat existenta unui zeu ca cel descris in Biblie.
Ipotezele abiogenezei si BB sunt mai probabile pentru tine pentru ca VREI asta. Oare cind vei recunoaste?

Citat:
Si de unde stii ca citatele de mai sus nu sunt inventate de niste oameni care nu aveau mai nici o idee despre Univers (asta ca sa nu mai vorbesc de planeta pe care traiau) si au inventat niste mituri cu care sa acopere golurile?
Si de unde stii ca evolutia n-a fost inventata de niste oameni care nu aveau mai nici o idee despre Univers, care nu voiau sa aiba de-a face cu Dumnezeu si au inventat niste mituri cu care sa acopere golurile?

Bun venit la logica. Cind treci clasa sa ma anunti neaparat si pe mine.

Citat:
E vorba de intamplare plus selectia naturala.
Tot ce face intimplarea e sa fie… intimplare. Adica nu se ridica nicidecum la rangul de dumnezeu pe care i-l acorzi tu.

Si tot ce face selectia naturala e sa … selecteze (din ceea ce e deja acolo, desteptule).

Citat:
Care e oricum, numai intamplatoare nu.
Pai de ce nu? Altfel zis, chiar gindurile tale te aduc la Dumnezeu, doar ca refuzi constant sa constientizezi asta.

Citat:
Uite ce zice site-ul Universitatii Berkeley, leagan de pseudo stiinta atee, care, doar datorita conspiratiei masonice mondiale anti-ortodoxe, e privita ca una din cele mai bune universitati din lume:
At the opposite end scale, natural selection is sometimes interpreted as a random process. This is also a misconception. The genetic variation that occurs in a population because of mutation is random-but selection acts on that variation in a very non-random way: genetic variants that aid survival and reproduction are much more likely to become common than variants that don't. Natural selection is NOT random!
Desteptule, daca nu e random, atunci e dirijata. Iar daca e dirijata, cine e dirijorul?

Precum am zis, tot ce zici chiar tu te apropie tot mai mult de Dumnezeu. Chiar daca pina acum in mod teisto-evolutionist. Mai ai un ultim lucru de facut (cel mai greu dintre toate): sa arunci la gunoi toate cartile oamenilor (indiferent cit de “stiintifice” ti se par) si sa pui mina pe Biblie. Si sa n-o mai lasi din mina vreodata…
Reply With Quote