Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Pesemne, astfel, că și poza aceea meșteșugită e reținută acolo pentru oameni ca tine, ca Mihaela și ca alții, întrucât mai aveți, încă, nevoie de lapte cald. O.K. Înțeleg și chiar laud mila monahilor pentru cei slabi, milă creștinească. Dar când voi veniți, mândri foc că v-ați luat lăpticul și săriți pe alții care nu mai au nevoie de pampers și cereale pentru a crede în Hristos Domnul, când săriți cu tumbe și colerisme și cu tot felul de agitații furibunde făcîndu-ne porci care nu știm să prețuim mărgaritarele voastre (din desene animate), atunci se poate să primiți și-o carabă peste scufiță. Spre luare-aminte, amical, de la nenea ăla urât și bărbos...
|
Pentru ca persisti in incapatanare sa nu intelegi limba romana legat de cuvintele nu dati margaritare porcilor repostez conjunctura acestor cuvinte. si am s-o fac de atatea ori pana intelegi ca nu avea legatura cu fotografia.
"Este o rastalmacire grosolana a cuvintelor mele pentru ca eu am spus acest citat in contextul in care te invitasem la o discutie legat de energiile necreate pe marginea invataturii Sf. Grigore Palama. In nici intr-un caz nu vorbeam de fotografie sau minuni. Iar raspunsul tau la aceasta invitatie a fost o noua serie de jigniri si apelative. ce sa inteleg atunci? ca invataturile Sf. Grigore Palama ti-au provocat astfel de reactii? Atunci nu e firesc sa spun ca Domnul a spus: nu dati margaritare porcilor?"
Persisti vad in jigniri si atitudini anticrestine, in comportament violent si agresiv fata de alti useri. Ceea ce este grav este ca la tine este repetitiv acest comportament. La inceput erau mai rare puseurile, dar acum vad ca au devenit dese, aproape zilnice.