Citat:
În prealabil postat de catalin2
Iar nu stie Decebal ce a facut cu celelalte nick-uri. Si pana acum ma tot acuza ca noi n-am vorbit de Filioque si nu a scris nici despre faptul ca nu se mantuiesc copiii botezati. Citatul este de pe topicul meu pe care l-a redeschis chiar el astazi: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=118
Ideea era ca de atunci a inceput un sir de neintelegeri si erori, facand pe altii vinovati (pe mine, in special) de toate neintelegerile lui din invatatura ortodoxa.
|
Vezi că din nou te înșeli, Cătăline? Vezi că iar aberezi fără să studiezi exact ceea ce am spus? Chiar și așa, discuția respectivă era purtată în cpntextul mai larg al temei acelui fir de discuție la care am dat trimitere. Nu ai decât să mergi acolo și să vezi exact ce am scris, iar nu aberația pe care ai interpretat-o tu. Acolo era vorba despre nașterea din nou din Dumnezeu și despre intrarea în împărăția lui Dumnezeu, nu despre mântuire la general; lucrurile sunt spuse foarte clar de mine și de tikkun_olam, nu cred că este necesară misitificarea ta. Dacă crezi că ai ceva de comentat, nu de bârfit în chip greșit pe alte topicuri, mergi pe firul de discuție respectiv, la care am dat link, și citește și răspunde acolo.