View Single Post
Vechi 14.08.2013, 10:23:39
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Intradevar,cunoasteti pe cineva in postura asta insa nu intr-atat de bine incat sa-i stiti si istoricul medical.Predispozitia pt cancer este si genetica nu numai dobandita.Pe urma,noi nu stim cand s-a apucat persoana respectiva de dieta,probabil deja era prea tarziu. La fel de bine,cum nu stim ce facea persoana respectiva in intimitate:am o colega care o tine sus si tare ca este vegana si mereu o prind cum mananca pe ascuns branzeturi,mezeluri sau carne zicand mereu " inca o data si gata,ma las".Incepe dimineata cu fructe si smoothie si termina ziua cu pizza si pui;in rest se declara vegetariana. Ma gandesc ca din astia ca dumneaei or mai fi...
Este hilar sa afirmam ca acest caz de cancer s-a nascut in urma dietei vegetariene cand de fapt si de drept dieta vegetariana s-a evidentiat ca Tratament impotriva cancerului sau altor disfunctii!

Este ca si cum am zice ca cineva era vegetarian si a murit calcat de tren :))

Nu am spus ca s-a imbolnavit din cauza dietei ,ci faptul ca dieta nu a ajutat cu nimic
Aceasta persoana ,cunoscuta mie si de loc ipocrita mananca sanatos de cel putin 40 ani ,de cand o cunosc
De fapt chiar medicul care l-a operat a doua oara a fost intrebat cum de este posibil sa faca aceasta boala cand traieste atat de sanatos.
I-s raspuns ca nu se stie cauza .
Reply With Quote