Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2013, 10:07:17
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Florin ,nu mai fi atat de obsedat de mancare
Nici eu nu sunt de acord si nu consum mezeluri sau semipreparate dar tot ce este natural ,legume ,carne poate fi consumat.
Prajelile consumate moderat nu fac rau ,oricum sunt mai bune decat E-urile din mancarea semipreparata.
Cunosc pe cineva care consuma numai legume si fructe si mult peste si iata ca a facut cancer la vezica ,acum aflu ca i s-au extras doi lobi din plamani ,desi nu a fumat in viata lui
Intradevar,cunoasteti pe cineva in postura asta insa nu intr-atat de bine incat sa-i stiti si istoricul medical.Predispozitia pt cancer este si genetica nu numai dobandita.Pe urma,noi nu stim cand s-a apucat persoana respectiva de dieta,probabil deja era prea tarziu. La fel de bine,cum nu stim ce facea persoana respectiva in intimitate:am o colega care o tine sus si tare ca este vegana si mereu o prind cum mananca pe ascuns branzeturi,mezeluri sau carne zicand mereu " inca o data si gata,ma las".Incepe dimineata cu fructe si smoothie si termina ziua cu pizza si pui;in rest se declara vegetariana. Ma gandesc ca din astia ca dumneaei or mai fi...
Este hilar sa afirmam ca acest caz de cancer s-a nascut in urma dietei vegetariene cand de fapt si de drept dieta vegetariana s-a evidentiat ca Tratament impotriva cancerului sau altor disfunctii!

Este ca si cum am zice ca cineva era vegetarian si a murit calcat de tren :))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2013, 10:19:53
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Multe persoane din jurul meu afirma ca mancarurile nu au gust daca nu sunt facute pe baza de ceapa prajita ...
Nimic mai neadevarat!
Eu fac toate ciorbele/supele cu o baza-o zeama in care au fiert tot felul de legume,radacinoase,ierburi si cotoare:
-3-5 morcovi
-1cartof mare
-1 ceapa mare
-ceapa verde
-cotoare de broccoli
-cotoare de varza si varza,ambele culori
-praz
-ardei grasi
-1 cartof dulce
-3-4 fire telina+frunze
-1catel usturoi
-2 sfecle mici
-1 pastarnac
-apa de izvor
-sare

Fierb pana ce se inmoaie totul si zeama capata un puternic gust de legume,apoi strecor supa si fie pastrez legumele si le pasez,fie le arunc pastrez numai zeama si o folosesc ca baza pt o alta supa,in care pun alte legume si nu le fierb mult!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 15.08.2013 at 17:37:42.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2013, 10:23:39
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Intradevar,cunoasteti pe cineva in postura asta insa nu intr-atat de bine incat sa-i stiti si istoricul medical.Predispozitia pt cancer este si genetica nu numai dobandita.Pe urma,noi nu stim cand s-a apucat persoana respectiva de dieta,probabil deja era prea tarziu. La fel de bine,cum nu stim ce facea persoana respectiva in intimitate:am o colega care o tine sus si tare ca este vegana si mereu o prind cum mananca pe ascuns branzeturi,mezeluri sau carne zicand mereu " inca o data si gata,ma las".Incepe dimineata cu fructe si smoothie si termina ziua cu pizza si pui;in rest se declara vegetariana. Ma gandesc ca din astia ca dumneaei or mai fi...
Este hilar sa afirmam ca acest caz de cancer s-a nascut in urma dietei vegetariene cand de fapt si de drept dieta vegetariana s-a evidentiat ca Tratament impotriva cancerului sau altor disfunctii!

Este ca si cum am zice ca cineva era vegetarian si a murit calcat de tren :))

Nu am spus ca s-a imbolnavit din cauza dietei ,ci faptul ca dieta nu a ajutat cu nimic
Aceasta persoana ,cunoscuta mie si de loc ipocrita mananca sanatos de cel putin 40 ani ,de cand o cunosc
De fapt chiar medicul care l-a operat a doua oara a fost intrebat cum de este posibil sa faca aceasta boala cand traieste atat de sanatos.
I-s raspuns ca nu se stie cauza .
Reply With Quote
Vechi 14.08.2013, 10:32:37
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Nu am spus ca s-a imbolnavit din cauza dietei ,ci faptul ca dieta nu a ajutat cu nimic
Aceasta persoana ,cunoscuta mie si de loc ipocrita mananca sanatos de cel putin 40 ani ,de cand o cunosc
De fapt chiar medicul care l-a operat a doua oara a fost intrebat cum de este posibil sa faca aceasta boala cand traieste atat de sanatos.
I-s raspuns ca nu se stie cauza .
Greu de spus,numai Domnul stie taina fiecaruia .
Stiu si eu americani care au murit pe capete consumand fructe si salate de la supermarket sau bufet,toate tratate sau modificate genetic.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2013, 11:09:40
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Greu de spus,numai Domnul stie taina fiecaruia .
Stiu si eu americani care au murit pe capete consumand fructe si salate de la supermarket sau bufet,toate tratate sau modificate genetic.
Da ,este posibil
Aici exista o piata de legume foarte bine organizata ,deoarece in orasul meu se gasesc asa numitii sarbi ,de fapt gradinari de origine bulgareasca.
Persoana are de ani buni gradina proprie
Nu stiu sa mearga in super market ,si apoi sunt o multime care mananca de acolo fara sa faca nimic
Reply With Quote
Răspunde