Citat:
În prealabil postat de Decebal
Eu cred că ți-am mai spus o dată că această învățătură, atunci când este în Biserică, nu are nicio legătură cu umanismul ateu. Nu am spus că acele fapte, pe care guralivii, trândavii și cocoșații ortodoxei nu le fac, le-ar face în numele umanismului, unii le pot face fiind credincioși, alții nu în mod necesar fiind credincioși la modul explicit, și asta din cauze obiective; însă faptul că sunt în afara Bisericii nu înseamnă că ele nu au valoare înaintea lui Dumnezeu. Și nu am chef acum să mă repet, dar, Cătăline, ești un eretic; ți-a mai spus-o și Daniel_Ortodox, dar tu pur și simplu nu poți să înțelegi, datorită habotniciei tale, limitelor tale cognitive dintre cele mai variate, și exclusivismului nejustificat, aș spune de-a dreptul drăcesc prin care interpretezi la modul mecanic textele unor sfinți, texte care nu au fost aprobate ca dogme în sinoade ecumenice. Ai grijă mare, ereticule, că ești în latura și umbra EREZIEI, după cum ți-au mai spus-o oameni de mai mult sau mai puțin bun simț pe aici. Ești un eretic și nu o să îi comanzi tu lui Dumnezeu pe cine să salveze sau nu pentru eternitate. Trezește-te, ereticule, la realitate, că dă Dumnezeu cu tine de pământ de nu te vezi!!
|
Am vazut ca dai mesaje luate din discutia mea cu Daniel pe alt topic. Nu puteai sa postezi acolo, trebuia sa le plimbi pe alte topice? Pentru ca astfel vedeai si cum s-a incheiat discutia mea cu Daniel si nu mai spuneai aiureli. Daniel in ultimul sau mesaj a spus ca e perfect de acord cu ce am scris,
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=222
Nu ai explicat de ce as fi eu eretic, daca eu am scris invatatura ortodoxa si tu marturisesti tot timpul invataturi gresite? Te-am intrebat si pe celalalt topic, esti ortodox practicant, pentru ca am vazut ca nu mergi duminica la biserica (sau poate nu ai fost o data). De ce afirmi ca sfintii Igantie si Serafim au invataturi gresite si pelagianismul e invatatura corecta?
O sa rog si la tine sa vada adminul mesajul tau.