Citat:
În prealabil postat de catalin2
1) A fost singura data? Nu, cred ca e a sasea oara in ultimul an.
2) Dragos mi-a luat apararea pentru ca eram ironizat (cred), iar Cezar l-a pus la punct sa nu se bage, de atunci Dragos n-a mai zis nimic, ba chiar mi-a facut mie observatie.
3) De ce ma ataca? Pentru ca nu-i place ce scriu, el avand conceptiile moderniste e deranjat de ce scriu. Cum vezi e suparare mare daca ii spun ca ceva e gresit.
4) Asadar consider ca e foarte bine cum am procedat...
|
1) De ce contorizezi, ca un "ucigaș fără simbrie", ceea ce ți s-a părut ofensă ori atac, grădinarule leneș al propriului suflet?
Nu ai auzit, oare, de "
până de șaptezeci de ori câte șapte"? (Mt 18,22)
Socoteală care, oricât ai fi de uimit în algebra ta, nu înseamnă 490! Ci, în Duhul lui Hristos, înseamnă "
împacă-te cu pârâșul tău degrabă, până ești cu el pe cale" (Mt 5,25).
2) Nu mă pune iarăși (nu te mai potolești dezbinătorule de sub Tâmpa, obraznice?) contra lui Dragoș, nici pe Dragoș contra mea. Nu-ți merge cu nici unul dintre noi. Ne leagă un respect reciproc, la modul tacit, precum tainic ne leagă Duhul lui Hristos. Nu mai îndrăzni, așadar, să te bagi între noi, ca untul între pâini, ca cremvuștul, ca tot ce-i maroniu... Te-o arde cumințenia dintre noi mai abitir ca focul, fără ca eu sau Dragoș să facem cel mai mic gest, mă auzi?
3) Nu te atac (nu lupt cu indivizi de teapa ta), doar te invit să te dezvălui precum ești: enumerare.............
4) Dovadă clară pentru însușirile tale pe care (din milă, nu) le-am enumerat la punctul 3.