Subiect: La rascruce
View Single Post
Vechi 13.12.2007, 17:19:27
cosmin1982 cosmin1982 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C-tin
Citat:
În prealabil postat de cosmin1982
A iesit si mi-a spus ca deja facuse avortul si ca nu mai vrea sa aiba de-aface cu mine in viata ei.Am suferit foarte mult cand am vazut-o si pt ea si pt copilasul nostru si pt toata situatia.Eram sfarsit nu mai aveam putere nici sa vorbesc cu ea.Nu a vrut sa ma primeasca la ea in seara aceea si m-a lasat pe o banca in fata blocului.Bine ca nu eram eu victima aici . Era mult prea minora starea mea in comparatie cu ce se petrecea in sufletul ei.Am innoptat la un prieten in seara aceea ,iar a 2a zi m-a sunat plangand ca vrea sa moara
Dupa avort a vrut sa se sinucida! Asta e culmea deznadejdii!
Si ea acum cauta "alinare" in desertaciunea lumii asteia care n-o poate ajuta deloc!
Cosmine, vad ca tu esti mai tare din fire.
Poti s-o aduci la Dumnezeu prin propria ta traire ortodoxa! Gasiti-va un duhovnic si straduiti-va sa va aproiati de cele sfinte.
Cosmine fii atent la amanuntul asta! E destul ca aveti de indreptat greseala cu avortul, sa n-o pierzi si pe ea si aici nu ma refer la trup, ci la ceea ce e vesnic. Adica, SUFLETUL ei! Poate ca o suna dur! Dar responsabilitatea iti apartine! Daca v-ati jucat dea mama si tata, fii barbat acum si indura tot pana o aduci la Dumnezeu ca sa fiti UNA. Si daca zici ca o iubesti n-ar trebui sa fie deloc greu... caci Iubirea sufera fara cartire! Dumnezeu sa va ajute!
Exact asta cauta "alinare" in desertaciunea lumii!Acum am sunat-o si am rugat-o sa intre sa vorbim.Imi spune ca nu vrea sa vorbeasca cu mine ca nu mai vrea sa aiba de-aface cu mine sa nu ma mai vada in viata ei.Imi repeta intr-una ca nu ma mai iubeste si ca nu ma invinovateste pt ce s-a intamplat ci pur si simplu nu mai simte nimic pt mine.Se intampla ca o femeie sa isi piarda sentimentele de la o zi la alta?Paradoxul este ca am mers impreuna la Bruxelles unde ne-am inteles foarte bine , iar dupa 4 zile dupa ce eu am venit la Viena si ea la Bucuresti imi spune ca nu mai vrea sa fie cu mine.Imi spune ca o sa isi faca in curand alta relatie cu un om mai matur alaturi de care sa se simta in siguranta.Imi pare destul de hotarata si asta ma panicheaza si nu mai stiu cum sa reactionez.Probabil ca in continuare va incepe sa iasa prin cluburi sa iasa din stare in incercarea inceperii unei noi vieti.Este asta mai bine pt ea? sa o las in pace?
Reply With Quote