Citat:
În prealabil postat de cosmin1982
Citat:
În prealabil postat de cozia
C-tin are mare dreptate , nu intirzia sa te apropii de cele Sfinte cu mare cainta si rupere de suflet si lacrimi in ochi pentru ce s-a intimplat. Nu uita ca si tu esti la fel de implicat in ce s-a intimplat ca si ea, ai avortat odata cu ea! la fel cum daca se nastea un copil si tu "nasteai" impreuna cu ea.
Tu ce simti acum in raport cu ea dupa ce a facut avort? cum o vezi? deoarece de aici te simt un pic nehotarit in privinta continuarii relatiei cu ea.
|
Eu nu mi-am schimbat sentimentele fata de ea absolut deloc.Nu imi este mila nu imi este sila , pur si simplu o iubesc la fel de mult ca si inainte de avort.Dar tot ce ii transmit mi se intoarce in ura si jigniri.Daca nu existau conditiile financiare si tot ce ne-a impiedicat sa avem acest copil fiti sigur ca acum eram un tata fericit!
|
De ce fel de conditii vorbesti frate? Catifea , Plush? V-ati plimbat la Bruxelles cumva pe gratis? Dar studiile in strainatate tot gratuite sunt? Adica pt toate astea sunt bani, dar pt sufletzelul ala de copil n-au fost? Si nici pt fata asta necajita nu sunt bani? cu care trebuia sa te insori cand ai auzit ca e insarcinata...
Of-Of! Sunteti doi copii inca! De asta nu te vrea, ca nu se simte barbat serios si responsabil alaturi...N-am gresit cand am spus ca v-ati jucat! Si n-o spun nici acum cu cinism si ca sa va treziti fratilor! Macar c-o sa crezi ca dau cu biciul acum, sper ca o sa prinzi ceva ca sa nu dea apoi Dumnezeu cu biciul...
dar sa-ti spun o pilda in continuare, ca intre crestini, poate intelegi ceva din ea!
Un calugar pe nume Macarie a fost invinuit ca a lasat insarcinata fata cuiva...
Cand a auzit Macarie invinuirea, n-a ripostat ci si-a zis in sinea lui -Macarie! iauzi ce zice lumea! Ca ai femeie si copil! -Pái daca e asa!~Deacum sa muncesti dublu ca sa-ti ai cu ce sa intretii familia. Si impletea mai multe cosuri pe care le vindea si banii ii ducea fetei insarcinate. Drept multumire, si ea si toata familia ei il ocarau, dar el le rabda pe toate in tacere. Si Dumnezeu n-a intarziat sa-i faca dreptate! Caci in durerile facerii fata a marturisit adevarul. Iar Macarie cand a auzit asta, a plecat din locul acela caci pt rabdarea lui, lumea il considerau deacum Sfant.
Si chiar asa si era! E vorba de Sfantul Macarie, nebun pt iubirea intru Hristos!