View Single Post
Vechi 21.08.2013, 22:57:48
Nastya
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Chiar daca ai sters , Nastya a citit si a primit destule palme pentru greseala de a nu fi inteles diferenta dintre stilisti si Biserica pe stil vechi.
Mai bine era sa fi citit de mai multe ori mesajele adresate ei si sa vezi daca ai facut bine scriind asa .
Dar si supararea asta spune ceva ,intocmai cum spune apostolul :"sa nu ne suparam unii pe altii din slava desarta" .Citez si eu din Apostolul de la sf.Maslu ,ca de altfel nu stiu carei Epistole apartine.
Ma ierti ca am intervenit ,dar cred ca nu numai eu si Cezar-Ioan am sesizat ceva in neregula si trebuia facuta o mica reparatie .
Doamna,
[Nu stiu cum va numiti, si pentru ca mai este o doamna care semneaza Anita (dar cu majuscula), nu vreau sa fac o gafa.]

Va multumesc mult pentru gandul bun pe care mi l-ati trimis.
Nadajduiesc sa nu fie intepretat gresit (de catre forumisti) si sa aveti probleme din pricina mea. Nu ca m-ati fi aparat sau ca mi-ati fi dat dreptate in ceea ce spun. Dar noas vrea sa va bombardeze careva cu pietre pentru un gest frumos.

Asemenea unui sportiv care stie ce inseamna sa fii fair-play, doamna (anita) mi-a intins o mana de care multi avem nevoie, la un moment dat. Si eu chiar am avut nevoie.
Inca o data, va multumesc mult.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti.
Reply With Quote