View Single Post
Vechi 03.09.2013, 20:52:39
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Eu cred ca pot fi luate masuri simple,rapide si eficiente.Cand deja mor copii nu mai este nimic de discutat.Sa se dea un termen in care cei de la fundatii sau persoanele doritoare sa ia cainii maidanezi in grija,cu acte in acest sens,sa raspunda pentru ei.Cei care avem caini,eu ma numar printre ei,stim foarte bine ce inseamna sa cresti un caine.Sa isi asume si ceilalti aceasta obligatie daca tot spun ca ii iubesc.Sa le dai resturi si sa-i lasi plini de boli vagabonzi pe strazi nu se numeste dragoste ci altfel,complet diferit.La expirarea termenului cainii maidanezi care nu au fost luati in grija sa fie eliminati,fara nici un fel de retinere.In caz contrar ii vor elimina oamenii din disperare,pe unde stau eu deja s-a trecut la masuri radicale pt ca era o haita,precum in poza de mai sus,in fiecare seara si nu mai puteai intra pe strada,sareau din senin la oameni.Mai sunt doar doi in prezent si cred ca pt putin timp.Asta este situatia.
Subscriu acestui mesaj. Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa moara un copil nevinovat pentru a se readuce in discutie aceasta problema grava cu care ne confruntam de atata timp.
Reply With Quote