![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca pot fi luate masuri simple,rapide si eficiente.Cand deja mor copii nu mai este nimic de discutat.Sa se dea un termen in care cei de la fundatii sau persoanele doritoare sa ia cainii maidanezi in grija,cu acte in acest sens,sa raspunda pentru ei.Cei care avem caini,eu ma numar printre ei,stim foarte bine ce inseamna sa cresti un caine.Sa isi asume si ceilalti aceasta obligatie daca tot spun ca ii iubesc.Sa le dai resturi si sa-i lasi plini de boli vagabonzi pe strazi nu se numeste dragoste ci altfel,complet diferit.La expirarea termenului cainii maidanezi care nu au fost luati in grija sa fie eliminati,fara nici un fel de retinere.In caz contrar ii vor elimina oamenii din disperare,pe unde stau eu deja s-a trecut la masuri radicale pt ca era o haita,precum in poza de mai sus,in fiecare seara si nu mai puteai intra pe strada,sareau din senin la oameni.Mai sunt doar doi in prezent si cred ca pt putin timp.Asta este situatia.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 03.09.2013 at 19:56:44. |
|
||||
|
||||
![]()
La ce te poti astepta cand "iubitorii de animale" din Romania arunca de sus cu borcane in capul hingherilor?! Sau cand adapostesc cainii pentru a le da iarasi drumul pe strazi? Aici trebuie aplicate amenzi strasnice si asa s-ar face si bani la buget.
In Grecia am vazut doar vreo doi-trei maidanezi jigariti, iar colegii occidentali erau foarte oripilati la vederea lor. Normal ca nu fusesera in Romania, sa vada raiul maidanezilor. Daca nu am mai avea caini, poate ne-am permite si noi sa mergem cu bicicleta prin oras sau noaptea pe strazi...
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista capitala europeana,sau tara europeana,cu o situatie,din acest punct de vedere,similara cu a Romaniei.Poate doar prin India sa vezi asa ceva sau prin cine stie ce tara africana.Subiectul este simplu,noi il complicam,ori oamenii ii iau in grija,nu doar declarativ ci faptic,ori ii eliminam fara regrete.Sper sa nu ne fi pierdut mintile atat de tare incat sa punem in balanta viata unui om cu a unui caine.Repet:sa se incerce rapid toate solutiile si abia apoi eliminati.Dar eliminati,eutanasiati,daca nu exista alta solutie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Brasov. Haite de caini ataca fermele.Cum explica veterinarii ca maidanezii s-au transformat in fiare
http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...r-o-ferma.html https://www.facebook.com/pages/Susti...53534691376562 Băsescu cere eutanasierea câinilor maidanezi neadoptați http://www.cotidianul.ro/basescu-cer...danezi-221639/ "Fac apel la Guvern, pentru că administrațiile locale sunt cu mâinile legate de legislația în vigoare, fac apel la Guvern să emită o ordonanță de urgență prin care să stabilească un termen scurt sau rezonabil în care iubitorii de câini să ia câinii maidanezi acasă, să-i țină în țarcul lor, după care cei care nu au fost adoptați de iubitorii de câini să fie imediat eutanasiați", a afirmat Traian Băsescu. Acesta a mai afirmat că rezultatul actualei legislații care vizează castrarea și îngrijirea câinilor s-a dovedit un eșec. "Nu trebuie să mai așteptăm să mai moară un copil. Nu putem pune câinii mai presus de oameni, mai presus de copii (...) Sunt revoltat de demagogia legată de iubitorii de câini", a mai spus Traian Băsescu, care a mai menționat că el are acasă cinci câini. "Acum vă iau într-un microbuz și vă duc la mine acasă. Am cinci câini, trei de pe stradă. (...) Cazul copilului nu ne mai lasă să așteptăm (...) Castrarea câinelui nu-i scoate dinții", a spus Băsescu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare nu vrea nimeni, nici un iubitor de animale, sa adopte un urs sau doi? Castrarea cainilor vagabonzi ar fi fost o solutie buna pentru scaderea numarului lor dar nu a fost aplicata cinstit. S-au alocat bani pentru asta, banii au fost incasati de diverse centre veterinare, cainii au fost adunati dar nu au fost castrati ci li s-au dat drumul precum erau mai inainte, fertili si vigurosi. Zic eu ca eutanasierea e mai eficienta si nici nu doare precum castrarea ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
Ce legatura are? Ursii sunt animale salbatice care traiesc si fara ajutorul vostru,nu trebuiesc adoptati! Ce idee !!! Toti isi fac vile si casute in padure si tot ei se plang ca sunt invadati de ursi-pai acolo este habitatul lor! Culmea! Va supara si ursii acuma,omorati tot mai fratilor!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, Mena, dar presa manipuleaza, in Bucuresti nu au fost o mie-doua de oameni in prima zi, cum s-a spus la TV, ci 7000, stiu de la cineva care a fost in piata. Poate si la Brasov au fost mai multi si nu se spune.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ce daca unii isi fac vile in padure? Deranjeaza? Desigur deranjeaza animalele, le alunga,ba chiar le omoara. Oare cei care, de muuuuult, in trecut, la inceput, au emigrat in Americi si nu numai, nu au deranjat? Au exterminat popoare de bastinasi... Din cate inteleg tu traiesti in acele zone printre urmasii acelor oameni cumsecade. De ei te-ai luat asa cum faci cu noi ca vrem sa omoram animale care ne ataca suparate ca le deranjam? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ursii aia au ajuns "gunoieri" si pentru ca este mai comod (si orice fiinta alege varianta cea mai simpla) dar si din vina omului. S-au taiat padurile fara discernamant. Li s-a distrus habitatul. Ariile protejate, in sensul ca omul nu avea acces s-au cam dus. Se poate ajunge in mijlocul codrului cu masina. Practic, nu doar ca au fost avectati ursii, dar a fost afectat tot lantul trofic, limitandu-li-se acesul la hrana. In plus, au fost "atrasi" la gunoi si de oamenii care la inceput ii primeau cu "bratele deschise" si ii hraneau pentru ca li se pareau simpatici. Asta este, cand tu "lovesti" natura asteapta sa iti dea si natura "o laba de urs".
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|