Citat:
În prealabil postat de aubergine
Sunt foarte calma, dupa cum vad eu d-voastra va alarmati si apelati la emotii prin intrebarile pe care le puneti si prin semnele mulltiple de intrebare. Cine zice ala e, dupa cum se spune.
Nu e treaba mea sa rezolv problema cainilor vagabonzi, de aceea avem primarie, responsabila cu acest lucru sau ONG-uri. Treaba mea este sa fac ceva pentru oameni, nu pentru caini. Tipic pentru sustinatorii cainilor, cand nu mai sunt argumente, atacati persoana, intrand in ofensiva, chiar si in fata unui caz grav de moarte prin sfasiere de caini vagabonzi.
Nu e locul pentru laude. Mi se pare penibil sa te pui singur sa te lauzi cu ce ai facut pentru caini mai ales in astfel de cazuri tragice, avem moartea unui om, macar atat respect sa avem.
Nu vorbeam de spatii private ci de spatii publice aici, cred ca nu ati prea inteles ca primaria arunca pisica moarta in curtea privatilor pentru a se spala pe maini.
Toti suntem sub anonimat aici daca intelegeti ce vreau sa spun. Mi-e si lehamite ca nu se prea intelege mare lucru dar in schimb vin unii sa se laude cu ce fac ei pentru caini, e o blasfemie in acest caz.
|
Culmea pateticului soro!
Atat ai inteles tu din mesajul meu,ca ma laud singura pt cate am facut eu?
Esti culmea vicleniei sa-mi intorci spusele cu asa dibacie.
Situatia Romaniei sta tocmai in mainile unor oameni ca tine care zic cinic ca nu este asta nu este problema mea,astalalta nu este problema mea si asteapta la nesfarsit zeci de ani ca ceva sa se schimbe.
Eu nu ma laud ci doar te intrebam daca ai facut ceva sa schimbi situatia pt ca mi-am dat seama cu cine stau de vorba.
Deveniti iubitori de oameni numai in fata unor stiri de acest gen caci Slava Domnului in restul timpului nimeni nu da pe afara de milostenie-iarasi fapte nu vorbe in fata computerului.
In fine,nu imi propun sa castig debaterea acestui subiect cu tine dar imi doresc ca macar ioocrizia ce razbate din mesajele unora sa ne dea de gandit in viata reala sau virtuala,oricum o fi ea.