Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Calmati-va doamna si nu mai faceti apel la emotii ,incercati putina logica!
Cazuri de acest gen nu sunt intalnite pe strada ci intotdeauna in spatii private unde intrusii sunt grav atacati.
Sarmanul copil din lipsa de grija si supraveghere a ajuns in acel loc interzis si nici macar nu a putut fi salvat pt ca persoana care era cu ei nu era in vecinatate.
Cainii care apara o proprietate sunt extrem de violenti(de aceea nu este o idee buna sa-i hranim si sa-I lasam la bloc deoarece in timp dezvolta acest instinct vizavi de toti cei care nu locuiesc in zona respectiva).
Cum spunea si Pelerinul ,adevarata iubire de animale nu consta in a le arunca resturi de mancare la bloc si a-i lasa sa se impuieze si sa se imbolnaveasca ci a face ceva efectiv pentru ei:controlul inmultirii si plasanentul lor.
Aici la comentat in anonimat sunteti foarte productiva si feroce ,permiteti-mi sa va intreb daca ati facut ceva constructiv in viata dvs pt acesti caini de pe strada,ca ei sa nu mai existe in strada????
Ati incercat sa plasati unii de la bloc ? Poate ati castrat niste catele atunci? Pe banii dvs si le-ati gazduit in casa pana la refacere completa apoi le-ati gasit stapani?Cate ore ati petrecut cu aceasta problema spinoasa???
|
Sunt foarte calma, dupa cum vad eu d-voastra va alarmati si apelati la emotii prin intrebarile pe care le puneti si prin semnele mulltiple de intrebare. Cine zice ala e, dupa cum se spune.
Nu e treaba mea sa rezolv problema cainilor vagabonzi, de aceea avem primarie, responsabila cu acest lucru sau ONG-uri. Treaba mea este sa fac ceva pentru oameni, nu pentru caini. Tipic pentru sustinatorii cainilor, cand nu mai sunt argumente, atacati persoana, intrand in ofensiva, chiar si in fata unui caz grav de moarte prin sfasiere de caini vagabonzi.
Nu e locul pentru laude. Mi se pare penibil sa te pui singur sa te lauzi cu ce ai facut pentru caini mai ales in astfel de cazuri tragice, avem moartea unui om, macar atat respect sa avem.
Nu vorbeam de spatii private ci de spatii publice aici, cred ca nu ati prea inteles ca primaria arunca pisica moarta in curtea privatilor pentru a se spala pe maini.
Toti suntem sub anonimat aici daca intelegeti ce vreau sa spun. Mi-e si lehamite ca nu se prea intelege mare lucru dar in schimb vin unii sa se laude cu ce fac ei pentru caini, e o blasfemie in acest caz.