Citat:
În prealabil postat de antoniap
Pai, eu propun ca iubitorii de animale sa primeasca gratuit intre 5 si 10 caini sa-i hraneasca in curtea sau in apartamentul personal!
|
Citat:
În prealabil postat de guardian knight
Se pare ca era vorba de asociatia "cutu-cutu " !
Insa dincolo de organizatii direct interesate, cred ca exista un numar de persoane,efectiv atasate de acesti caini maidanezi !
|
Am urmarit si eu putin la TV protestul "iubitorilor de animale". Nu imi venea sa cred ce puteau sa spuna acesti oameni. In opinia lor cainii trebuie sterilizati si lasati liberi pe strada. Spuneau ca nu pot fi adoptati pentru ca un caine ce a crescut in strada nu se va obisnui sa traiasca in casa. Nu pot sa spun ca au pus pe picior de egalitate cainele cu omul ci cainele a fost clar deasupra omului. Nu am rezistat sa ma mai uit, nu pot sa inteleg cum poti sa iubesti un caine si sa nu iti pese de om. Treci peste atatea cazuri de oameni muscati, atacati, pestre drama recenta a familiei care si-a pierdut copilul...cum se poate asa ceva?
Nu s-a vorbit de bolile pe care le transmit acesti caini, de cat de periculoase sunt fecalele acestora pe care nimeni nu le strange. Atatia parinti stau internati in spital cu copiii din cauza ca parcurile si locurile de joaca sunt pline de mizerie de caine. Suferinta lor oare nu merita luata in seama?