![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa dincolo de organizatii direct interesate, cred ca exista un numar de persoane,efectiv atasate de acesti caini maidanezi ! |
|
||||
|
||||
![]()
O stire din luna martie a acestui an ne avertiza in legatura cu bolile pe care le raspandesc maidanezii. Problema este foarte serioasa si din pacate acest aspect nu a fost adus in discutie in aceste zile.
"Bucureștenii, într-un focar de infecție. Ce boli răspândesc maidanezii Capitala României se poate compara cu orașele din India în ceea ce privește numărul mare de câini fără stăpân. Astăzi vă prezentăm pericolele care îi pândesc zi de zi pe bucureștenii nevoiți să circule printre haitele de maidanezi. Potrivit unui studiu realizat de Institutul „Cantacuzino”, aproximativ jumătate din maidanezi sunt bolnavi de leptospiroză. Este o boală infecțioasă acută care se manifestă prin febră, intoxicație, cefalee, dureri musculare, mai ales la gambe, afectarea rinichilor, a ficatului, a sistemului nervos și a celui cardiovascular. Boala se ia prin contactul cu urina animalului bolnav. Copiii se joacă în nisipul pe care au urinat câinii infectați și se pot îmbolnăvi. Transferul microorganismelor care produc boala se face prin piele. 80 de cazuri de febră butunoasă În perioada 2008-2011, nu mai puțin de 80 de locuitori ai Capitalei au fost tratați de febră butonoasă și maladia Lyme, boli infecțioase transmise omului de ectoparaziții specifici câinelui (căpușe), conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) București, furnizate de Prefectura Capitalei. Doctorul Bogdan Ion spune că de la o mușcătură de căpușă poți paraliza sau orbi. Boala Lyme (Borrelia) afectează pielea, încheieturile, sistemul nervos și alte sisteme sau organe. Simptomele și gravitatea lor pot varia de la o persoană la alta. Lyme mai este denumită și „boala cu 1.000 de fețe” pentru că poate copia simptomele a aproximativ 200 de alte afecțiuni. România, condamnată la CEDO Judecătorii de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) au decis ca România să plătească despăgubiri în valoare de 9.000 de euro soților Georgel și Georgeta Stoicescu. În octombrie 2000, femeia, în vârstă de 71 de ani, a fost atacată de o haită de câini vagabonzi. Georgeta Stoicescu a reclamat statul român la CEDO în 2003, însă în decembrie 2007 a murit, soțul ei continuând procesul. (sursa: ziarulring.ro) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu s-a vorbit de bolile pe care le transmit acesti caini, de cat de periculoase sunt fecalele acestora pe care nimeni nu le strange. Atatia parinti stau internati in spital cu copiii din cauza ca parcurile si locurile de joaca sunt pline de mizerie de caine. Suferinta lor oare nu merita luata in seama? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei trebuie ajutati, in sensul de a fi urgent indreptati inspre un psihanalist, care ar putea sa ai faca constienti de problemele lor ! Toti avem probleme, mai mari sau mai mici, ca oameni suntem, insa, de aici ,pana la o gandire bolnava ,e totusi o distanta !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la abatoare ,se sacrifica milioane de porci, gaini, vitei,cai,iepuri...etc ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Mi-as dori fosrte mult, daca s-ar putea, si am avea norocul acesta, ca sa auzim si parerea unei fete bisericesti in aceasta problema !!!
Daca exista cumva, vreun preot sau monah, pe acest sait, l-am ruga cu respect, sa ne spuna care este parerea bisericii ortodoxe, in aceasta problema ! 1). Cainele are suflet la fel ca omul ? 2). A ucide animale, e un pacat la fel ca acela al uciderii unui om ? 3). Cainele e un fel de animal privilegiat ,fata de toate celelalte ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1). Nu. 2). Nu. 3). Nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca un aspect important al detracarii generale, pe care o aduce pacatul cugetului strimb, este si ipocrizia. Iar acesti "zoolatri" (cred ca asa a vrut CTP sa se exprime, de fapt) sunt profund detracati, si nu psihic, ci spiritual. Q. E. D.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vor sa ii lase in strada, dupa tot ce s-a intamplat pt ca inconstient sunt setosi de sange prin intermediul acelor caini! Daca cainele nu se poate obisnui, in opinia lor sa traiasca in casa atunci e clar ca singura solutie este eutanasierea, singura si unica! Pai ce am tot incercat noi sa explicam zilele astea pe forum! Exact ce spuneam unii din noi pe forum, ca pentru acesti iubitori de caini cainele e cu mult mai presus decat omul, nici macar la egalitate cu acesta, ce am spus noi au exprimat si acestia in timpul marsului, stiam aceste lucruri, inca dinainte de acest mars, si orice om cu bun simt o stie! Eu deja m-am saturat pana peste cap, mi-e lehamite, din partea mea ce sa zic, abandonez discutia, daca bucurestenii nu se trezesc sa omoare acesti caini pana nu e prea tarziu, n-au decat sa nu se mai planga apoi pentru ca isi merita soarta cu varf si indesat, o sa ajunga sa intre peste ei cainii in casa si sa ii manance de vii, 60000 in ritmul in care se inmultesc nici nu vreau sa ma gandesc, eu una oricum nu o sa mai calc pe acolo, isi merita soarta ce mai , daca nu se trezesc! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că tot suntem isteți foc și iubim necondiționat tăt omu'. |
|