Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Ekaterina in spatele acestor proteste miza sunt banii rulati prin ONG-uri de care nu a auzit nimeni si care nu fac nimic.Odata cu aceste masuri sunt scosi cumva din schema lor profitabila si asta nu pot accepta.Am vazut si eu reportajul,era o domnisoara acolo care prin cele spuse si-a castigat lejer biletul de internare la psihiatrie.Nu,nu ii intereseazs absolut de loc de caini,decat pe o infima minoritate.Restul sunt din alte scopuri,lasi,ipocriti sau cu grave probleme.Legea de azi este finalul unei epoci de aur pt ei,in care au manevrat bani cum au vrut(au fost prezentate sumele la Antena3)fara sa-i verifice nimeni si fara sa faca nimic.PS:din aceasta zi suntem cateva strazi libere de maidanezi,au fost luati si ultimii si acum cei care afirmau ca ii iubesc au sansa sa-i adopte.Oamenii de la noi au spus clar ca nu mai accepta situatia,au venit hingherii si au rezolvat problema foarte repede.
|
Pe ce canal a fost reportajul?Poate il caut si eu pe internet.
Multumesc(desi imi explodeaza capul de la subiectul asta).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 11.09.2013 at 09:00:04.
|