![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe ce canal a fost reportajul?Poate il caut si eu pe internet. Multumesc(desi imi explodeaza capul de la subiectul asta).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 11.09.2013 at 09:00:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina cred ca l-am vazut ori pe B1 ori pe Protv.Parerea mea este ca si daca-l vezi si daca nu il vezi nu-i nici o pierdere,personal ma apropii si eu de starea ta cu explodatul cutiei craniene.In definitiv problema este oarecum rezolvata,legea s-a votat,ramine de vazut cum se va aplica.In tara noastra minunata ce se voteaza si ce se aplica,in multe cazuri,sunt doua filme complet diferite :) Numai bine si o zi frumoasa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si eu am aceeasi temere, nu cred ca vom scapa cu adevarat de acesti caini fara stapan. Nu pot sa inteleg de ce unii oameni considera o normalitate cainele si haita in strada. Cum poti sa te numesti iubitor de caini daca ii lasi in strada plini de boli si fara o hrana corespunzatoare. Acest aspect stiu ca s-a mai discutat, nu vreau sa reiau discutia fara sfarsit, sunt extrem de dezamagita de modul in care oamenii inteleg sa iubeasca animalele si de faptul ca nu vor sa deschida ochii pentru a vedea realitate in care traim.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce trebuie se reluam mereu de la capat? Iubitorii de animale au adoptat in 23 de ani ,chiar si cate 2 generatii de cainii(parintii mei si alte cunostiinte),au plasat cat au putut la tara,la ferme,la case cu curti...o vreme era liniste fara caini,apoi dintr-o data te trezeai cu o cutie cu cadouri de pui in fata blocului,in diferite colturi ,in boscheti sau prin fata institutiilor. Din nou ,te apucai sa vezi unde le gasesti stapan si treaba era iar buna pana la urmatoarea cutie de import cu caini! Cat am locuit la adresa mea din Bucuresti,ani de-a randul mi-au vazut ochii generatii si generatii de pui abandonati,ba intr-un timp chiar si pisici. Ba o vecina a avut chiar tupeul sa-si dea pisica afara din casa -pisica care a stat vreo 2 ani intr-o gaura de canal in fata scarii de bloc pana au sfartecat-o cainii intr--o iarna. Practic aceasta locatara si-a vazut pisica abandonata afara timp de 2 ani dar nu cred ca reprezenta vreo problema de constiinta pt ea.Ce era? Femela ati banuit! A avut pisica aia generatii de pisoi pe care i-au calcat masinile dar nimeni n-o voia in casa.Cat m-am rugat de parintii mei s-o luam,a fost nu si nu-nu este loc si de pisica! Ca femeia aceia fara inima ,multi altii. Inconstienta si felul de a trata toate lucrurile in mod egoist au dus in timp la situatia prezenta. Toti sunt supra si arhi dotati cu caini maidanezi nu prea mai ai unde sa-i plasezi iar ei au ramas pe strazi si nefiind castrati au inceput sa se inmulteasca intr-un ritm ametitor. Primul caine adoptat,cand abia terminam generala,a fost o femela de caniche. Si pe aia au aruncat-o in fata institutiei unde lucra tatal meu. El a adus-o acasa gandindu-se s-o plaseze undeva dar nu a mai avut ocazia sa-si duca intentia pana la capat cand am vazut-o eu. Cand avea 8 luni a intrat in calduri si s-a rezolvat cu un amator din fata blocului. Cu puii ne-am dus la piata si i-am dat intr-o duminica pe toti 4 ,bineinteles pe gratis! Si mai este un aspect,cele care fac materialul abandonarii sunt femelele. De caine,de pisica... Le arunca de nu se vad!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 11.09.2013 at 19:27:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Unul dintre sloganurile racnite la miting din toti bojocii de catre iubitorii de animale,care protestau cu ranjete colturoase si priviri amenintatoare a fost,unul stupefiant !!!
Uitati ce ne doresc acesti "iubitori" : Citat : " VA DORIM SOARTA LOR, SOARTA MAIDANEZILOR !" Deci, putem vedea si auzi clar ce urari de bine fac ei iubitilor lor semeni...oameni !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
cateva sugestii in privinta schimbarii numelui tarii si a stemei, ca atare !
Deci : Prin ordonanta de urganta onoratul guvern promulga urmatoarele legi si articolle privind actuala stare de fapt a tarii : Articolul 1). numele tarii va fi schimbat! in acest sens incepand din aceasta data, tara isi va chimba intregul nume din Romanistan in Cainistan ! Articolul 2). stema tarii va avea in chip de animal protector un maidanez cu aripi si cioc,care in gura orientata inspre est ,va tine in ea un covrig, iar la nivlelul membrelor inferioare va tine in gheare o sabie si un manunchi de fulgere in piciorul drept !!! Articolul 3). in ce priveste ,economia nationala, aceasta va fi uregent reorientata cu toate fortele inspre cultivarea cainelui. Taranii vor fi obligati sa creasca numai caini in loc de alte animale,care s-au dovedit paguboase !!! Articolul 4). cainele va fi declarat animal protejat de lege,si i se vor ridica numeroase statui la orase si sate ! Articolul 5). in ce priveste educatia, in toate scolile se vor introduce si preda obligatoriu ore de cultivarea si protectia cainelui ! Articolul 6). in justitie, mascota justitiei se va schimba, din femeia oarba cu sabie in mana,intr-un caine maidanez cu un covrig in coada si aratandu-si coltii,ca simbol al pacii si libertatii (covrigul ) dar si al pedepsei aplicate infractorilor (un ranjet cu colti !) !!! Am zis !!! |
|
|||
|
|||
![]()
sau sa mai plangem:
Un copil de un an, mușcat de cap de un câine maidanez http://www.antena3.ro/romania/un-cop...ez-227382.html Un copil de un an și jumătate a fost mușcat de cap de un maidanez. Copilul era cu mama sa, pe stradă, când un câine vagabond l-a atacat din senin. Femeia tocmai îl dăduse jos din căruț pe copil, când un câine al străzii s-a repezit la el și l-a mușcat de cap. Mama copilului a reușit să-l scoată repede pe micuț din colții câinelui și a chemat ambulanța. Medicii au constatat că victima are o ureche perforată și răni în cap. ................................... Imagini șocante! Oameni mușcați de câini maidanezi http://www.antena3.ro/galerie/imagin...4349.html#foto ![]() screenshot utility windows Mama unui copil mutilat de maidanezi: "nu mai are ORGANELE GENITALE și tot corpul este desfigurat" http://www.antena3.ro/romania/mama-u...at-227240.html Replica unui "iubitor de animale", către un om atacat de maidanezi: "Ce să îți fac dacă ai burta mare și nu poți să FUGI" http://www.antena3.ro/romania/replic...gi-226832.html ![]() Last edited by antiecumenism; 11.09.2013 at 20:10:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Bucureștenii din sectorul 4 vor putea avea câte un câine "al blocului". În ce condiții se poate face acest lucru Bucureștenii din sectorul 4 vor putea ține câte un singur câine așa-zis al blocului, cu condiția ca 51 la sută dintre locatari să-și dea acordul pentru adăpostirea animalului adoptat de către asociație, potrivit Primăriei Sectorului 4. Acordul pentru păstrarea unui câine "al blocului" va fi dat, prin semnătură, pe un tabel întocmit de administratorul imobilului, a mai precizat, joi, sursa citată." (sursa: gandul.info) Deci cainii raman tot in strada pe langa blocuri, prin aceste decizii mai puternice decat legea. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt batuti in cap! Ce ne facem daca un "caine al blocului" se intalneste cu un alt "caine al altui bloc" si ne alegem cu mai multi "caini ai blocului"?
|
|