View Single Post
Vechi 12.09.2013, 08:53:38
Dan-Constantin Dan-Constantin is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.04.2013
Locație: Iasi,Romania.
Religia: Ortodox
Implicit

In primul rind cainii nu sunt niste animale blande,este un animal salbatic domesticit de om care are un comportament incontrolabil,dar avind posibilitatea de a se aduna in haite face ce ii spune instinctul sa faca vaneaza,de asta de obicei trebuie tinut legat sau in lesa iar pe strada obligatoriu cu botnita.
Si avind in vedere ca totul are o masura sa zicem 3 milioane de maidanezi putem omori? sa zicem in urmatorii 3-4 ani e ok ? apoi sa facem un control strict al populatiei de caini sa zicem de astia de rasa comuna ca cei de rasa oricum sunt cit de cit controlati?
Sa presupunem ca ajungem la un consens omorim 3 milioane de maidanezi pt.curatenia stazilor si linistea oamenilor,pt. ca si cei care se tem de caini sunt oameni si cred ca sufletul unui copil de 4 ani face mai mult decit 3 milioane de maidanezi,ce parere aveti?
Angajam in fiecare oras cite un Gade asa cu norma intreaga vreo 3-4 ani??? dupa care e rezolvata problema si toata lumea multumita?
Apoi cu un control strict al populatiei de caini de rasa comuna sa incepem sa ne socotim si noi ca popor cu un pas mai in fata spre o tara mai curata si mai civilizata?
Si nu sunt deacord cu construirea de adaposturi si intretinerea de caini din impozitele platite de mine atit timp cit alocatia unui copil este 42 de lei pe luna,pensiile batrinilor sunt la limita subzistentei,salariile controlate si tinute sub control de marile corporatii,sistemul sanitar la pamint,invatamintul la pamint,ca nivel de finantare ma refer,ca sa mai putem intretine sute de mii de caini,concluzie cei care ii iubesc nu au decit sa faca adaposturi si sa intretina cainii din fondurile lor proprii si in spatiile lor proprii!
Dar spre marea mea dezamagire cred ca nu se va intimpla mai nimic cu tot cu noua lege a eutanasierii cainilor,in ritmul in care prind astia cainii nu scapam de ei nici in urmatorii 10 ani,cred ca este mai util daca se face o ordonanta de urgenta si se deschid niste centre de colectare pe linga niste crematorii ,de colectare de caini vii sau morti pe care sa se plateasca o suma sa zicem 21 de lei jumatate din alocatia unui copil pt. fiecare potaie adusa si cred ca in cel mult 2 saptamini am rezolvat problema.
Reply With Quote