Citat:
În prealabil postat de anonimA
... Exista odata un cuplu ce traia in faradelegi si fara frica de Dumnezeu pana intr-o zi cand Domnul s-a milostivit de nevrednica de mine ... si mi-a aratat ca la El sunt toate bunatatile si pacea pe care o cautam in toate desertaciunile.
Brusc m-am separat de iubitul meu, dormind in camere diferite si dedicandu-mi timpul Domnului.
Eram asa insetata sa citesc scrierile Sf Parinti, dornica sa simt zdrobirea de inima si sa plang.
Timp de 2 luni si cred ca cea mai frumoasa perioada a vietii mele am petrecut in curatie, in tacere evitand discutiile desarte si citind cu nesat orice lucru ziditor de suflet.
A fost asa bine sa-L simt pe Domnul aproape, sa stiu ca El a aici si acum cu mine si ma ajuta in orice, chiar si lucrurile mai mici ... sa invat mai usor, sa am mai multa rabdare, m-am simtit rasfatata de-a dreptul. Cine sunt eu si ce am facut eu sa merit ajutorul Lui?Eram asa vesela si asteptam sa-L iubesc si mai mult.
...
Sau mai bine sa ma salvez eu si sa faca Domnul voia sa cu el? Iertati-ma ca va impovarez cu problemele mele, am nevoie sa aud niste solutii de la oameni care Il cauta pe El.
|
6. Eu am zis: "Dumnezei sunteți și toți fii ai Celui Preaînalt".(Ps81,6)
Salvează-te pe tine până mai poți pentru că de-aia te-a alungat duhovnicul.
Vorbele cu care ai descris situația ta seamănă cu o spovadă plină de smerenie; eu cel puțin așa văd mesajul tău.
Mena59 și Antonia ți-au răspuns foarte frumos.
Eu înțeleg din povestea ta că destinului tău (întru împlinirea căruia te-ai născut), sau îngerașul tău, cu alte cuvinte: Duhul Sfânt, te-a ”tras de mânecă” pentru a te reabilita și pentru a împlini voia Lui, nu a ta (cu toată deșertăciunea ei).
17. "Iar în zilele din urmă, zice Domnul, voi turna din Duhul Meu peste tot trupul și fiii voștri și fiicele voastre vor prooroci și cei mai tineri ai voștri vor vedea vedenii și bătrânii voștri vise vor visa.(FapAp2,17)
Bănuiesc că te-ai spovedit,nu?
De asemenea, sunt curios dacă ai primit în copilărie o educație religioasă corespunzătoare, fiindcă o asemenea schimbare este improbabilă fără cateheză,. dar, totuși, perfect posibilă prin karma.