View Single Post
Vechi 20.09.2013, 23:21:01
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Frate, nu neg frumoasele îndemnuri ale Păstorilor. Sună îngerește ce spun ei. Și cred cu tărie că așa și este, într-adevăr.
Dar, la fel de adevărat, dacă accepți, e că noi în lumea reală suntem departe de acele sfaturi...
Frate, aceste sfaturi sunt actuale, se referă la prezentul și realitatea în care trăim, nu sunt teorii greu de împlinit. Bineînțeles că doar cei care sunt din Biserică ascultă și pun în practică aceste sfaturi, căci nu poți cere unui străin de Biserică să creadă în aceste sfaturi și să le trăiască (spre exemplu Sf Euharistie). Poate de aici și diferența de opinie și viziune asupra acestui subiect.

Citat:
Tu trăiești în prezent sau doar în Eshaton?
Trăiesc în prezent frate.

Citat:
Ce să zic, eu trăiesc (și) aici. Unde nu merge cu idealuri din vorbe ci cu mizeria sfâșietoare a acestei realități crude.
A deosebi binele de rău, a spune dacă e albă sau neagră, e ideal frate?

Citat:
Doctorii nu se ocupă cu Eshatonul, ci cu alinarea sfârtecării a ceea ce a mai rămas din lume.
Și de ce să nu prevenim durerea cu ajutorul Domnului?

Citat:
Eu mi-am dus toți copiii la vaccin și nu îmi pare rău.
Când voi locui în Împărăție cu totul, atunci, da, nu va mai fi nevoie să îi vaccinez.
Deocamdată, însă, dau Cezarului ce este al Cezarului.
Vaccinarea nu este obligatorie, ci facultativă, iar copiii sunt ai lui Dumenzeu și nu ai Cezarului...compromis prostesc de dragul Cezarului periclitând sănătatea și viața copiilor. Oricum Dumnezeu păzește dacă ai credință, indiferent pentru care dintre variante ai opta.

Citat:
Apropos, că uitai să te-întreb: frăția voastră câți copii aveți? Și de aveți, cum sunt ei: vaccinați ori ba?
Și dacă aș avea și dacă nu aș avea, adevărul ar fi altul?

Citat:
Iar de nu aveți, cumva, iertați-mă: ar fi mai bine să vă măsurați cu nițică umilință cuvintele... Zic și io.
Zici prost, căci nu eu sunt modelul de urmat, ci sfaturile păstorilor noștri, ei sunt busola noastră.

Last edited by ovidiu b.; 20.09.2013 at 23:34:15.
Reply With Quote