Citat:
Īn prealabil postat de sophia
1. Ce legatura au aici Sfanta Scriptura, sfintii, copiii? Cred ca n-ai inteles nimic din mesajul meu, sau nu l-ai citit. Spuneam doar de educarea si supravegherea copiilor. Si ma incadrez si eu aici si imi pun probleme, pentru ca am totusi un finut de care ma ocup mult.
2. Nu spuneam nimic la adresa celor care vor eutanasiere. Spuneam numai ca nu inteleg si nu sunt de acord cu razboiul intre grupari de oameni cu pareri diferite, care acum ia amploare. Si nu sunt de acord cu judecarea si etichetarea, mai ales cu termeni oribili.
3. Din nou si din nou aceeasi placa: "unele urmase ale Evei care nu vor sa rezlve problema". Ba da, toti vrem sa rezolvam problema. Sa gasim insa o solutie optima pentru toti. Oare chiar nu este posibil?
4. Vezi ca gresesti putin: eu sunt de aceeasi parere cu Yasmina, care nu doreste eutanasierea. Hihihi!
5. Aha, ekaterina si aubergine sunt femei bune pentru tine, pentru ca doresc moartea animalelor. Am inteles.
6. Or exista si fanatice promaidanezi. Si nu numai dintre "frustrate". Depinde de intelegerea fiecaruia.
Eu ma consider de mijloc. Vreau o solutie pasnica. Si pentru asta ma rog la Dumnezeu.
Atentie la termenii folositi!!!

|
Of, sophia...mai citeste odata mesajul meu: le apreciez mult SI pe Yasmina si Lady, chiar daca sunt de partea cealalta abaricadei, tocmai pentru stilul lor fin. Ma intristeaza insa faptul ca Yasmina a ajuns sa...ameninte ca paraseste credinta in care s-a nascut, doar din iubire de animale. Mihnea s-a convertit de la ortodoxie la credinta catolica din convingere, Erethorn de la ateism la credinta catolica tot din convingere, Catalin de la ateism la ortodoxie la fel, Lady de la credinta catolica la ortodoxie tot din convingere; eu, atipic ca de obicei, am facut un experiment pe propriul mental timp de trei ani, fiind intai stilist, apoi catolic, altii au fiecare povestea proprie, etc. Insa e clar ca animalele ne sunt date sa le
stapinim. Sa le
stapinim, nu sa le
distrugem sau, dimpotriva,
adoram.