Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2013, 14:33:39
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Iar o da sophia cu contestarile a cam orice, de la rinduielile Bisericii (bine, nu in cazul de fata, cel putin nu direct), la dorinta oamenilor de a fi rezolvata problema maidanezilor.
Fireste ca revine (se putea altfel?) la tema centrala, sa nu zic obsesia, cu copiii: daca ea nu ii are, ce mai conteaza probleme mult mai mari?! Sau ce zic Sfinta Scriptura si diversi oameni sfintiti?! Deci se confirma ce spunea guardian, insa el intr-un fel mai brutal si frust, despre propensiunea femeilor, indeosebi a celor singure si/sau fara copii, de sustinere a cauzei cainilor. Chiar nu inteleg unele urmase ale Evei ca cei care doresc rezolvarea acestei probelem, fie si prin exterminare totala dar NU sadica, nu sunt niste uritori de animale?! uite, eu vreau sa fie toti exterminati, sa fim siguri. Fara durere, desigur, cit se poate. Si eu, dupa cum am aratat in postarile de mai sus, numai uritor de alte fiinte decit omul nu sunt. In afara de demoni si oamenii care slujesc Noii Ordini nu urasc pe nimeni.
Iar in privinta femeilor, am arat ca le apreciez deosebit pe Yasmina si Lady, niste mladite de feminitate dupa voia lui Dumnezeu, a propos de ce zicea domnul profesor Cezar despre femeile adevarate. Si in privinta atitudinii fata de maidanezi, iar, nu generalizez: si surorile aubergine si ekaterina sunt femei, si au o atitudine de jos-palaria in problema: luciditate, ponderatie si hotarire. Niste doamne sunt cele ca dinsele si cele doua domnisoare enumerate mai sus, chiar daca Yasmina si Lady au pozitie oarecum mai nuantata de cealalta aprte a baricadei. Pretuiesc echilibrul oriunde il gasesc. (Stiti cu totii doar, "auditur et altera pars" e deviza mea, pina acolo incit trei ani am facut experimentul de a fi heterodox, dar asta e alta discutie). Fanaticele promaidanezi insa se recruteaza doar dintre frustrate.
1. Ce legatura au aici Sfanta Scriptura, sfintii, copiii? Cred ca n-ai inteles nimic din mesajul meu, sau nu l-ai citit. Spuneam doar de educarea si supravegherea copiilor. Si ma incadrez si eu aici si imi pun probleme, pentru ca am totusi un finut de care ma ocup mult.
2. Nu spuneam nimic la adresa celor care vor eutanasiere. Spuneam numai ca nu inteleg si nu sunt de acord cu razboiul intre grupari de oameni cu pareri diferite, care acum ia amploare. Si nu sunt de acord cu judecarea si etichetarea, mai ales cu termeni oribili.
3. Din nou si din nou aceeasi placa: "unele urmase ale Evei care nu vor sa rezlve problema". Ba da, toti vrem sa rezolvam problema. Sa gasim insa o solutie optima pentru toti. Oare chiar nu este posibil?

4. Vezi ca gresesti putin: eu sunt de aceeasi parere cu Yasmina, care nu doreste eutanasierea. Hihihi!
5. Aha, ekaterina si aubergine sunt femei bune pentru tine, pentru ca doresc moartea animalelor. Am inteles.
6. Or exista si fanatice promaidanezi. Si nu numai dintre "frustrate". Depinde de intelegerea fiecaruia.
Eu ma consider de mijloc. Vreau o solutie pasnica. Si pentru asta ma rog la Dumnezeu.

Atentie la termenii folositi!!!