Citat:
În prealabil postat de sophia
3. Din nou si din nou aceeasi placa: "unele urmase ale Evei care nu vor sa rezlve problema". Ba da, toti vrem sa rezolvam problema. Sa gasim insa o solutie optima pentru toti. Oare chiar nu este posibil?
|
Draga Sophia, daca ai locui inca in Romania ai intelege ca nu este posibil. Nimeni nu isi da interesul pentru acesti caini cu adevarat, adaposturi nu se construiesc din lipsa de bani iar problema va fi plasata de la o institutie la alta. Fiecare va da din umeri si va spune ca asteapta de la ceilalti sa gaseascaa o
solutie optima. 65.000 de caini inseamna stadioane intregi pline cu caini. Unde vor fi dusi acestia, cine va suporta cheltuielile? Suntem o tara mult prea saraca.
Eu cred sincer ca daca nu vor fi eutanasiati vor ramane in strada. Nu doresc ca acesti caini sa fie eutanasiati pentru ca nu am inima, ci pentru ca nu se mai poate, s-a umplut paharul. Cainii reprezinta un real si in acelasi timp un mare, mare pericol. Vreau sa te mai anunt (ca poate nu cunosti situatia din Romania) ca in spitale unde sunt internati copii (si nu numai), nu au nici macar spirt, nu au medicamente elementare. Fonduri minime si ridicat din umeri: nu avem de unde. Alocatia unui copil este absolut simbolica, sunt multe probleme in tara de rezolvat ce privesc oamenii, copiii.
Citat:
În prealabil postat de sophia
Aha, ekaterina si aubergine sunt femei bune pentru tine, pentru ca doresc moartea animalelor. Am inteles.
|
Ii multumesc lui Barsaumas pentru apreciere, din pacate tu ai interpretat-o in mod tendentios. Ca mama am datoria sa imi apar si protejez copiii. Din toate punctele de vedere, cainii sunt un pericol pentru ei (si pentru noi). Asa cum am spus si in alte mesaje, eu nu mai vreau caini in strada si pentru ca iubitorii acestora nu joaca cinstit (in primul rand pentru ca nu isi iau angajamentul sa faca ceva concret ca alternativa la eutanasiere, in al doilea rand pentru ca in optica mea un iubitor de caini nu ii lasa in strada plini de boli si neingrijiti), solutia este eutanasierea. Cei care doresc cu adevarat sa faca ceva ii pot adopta (dar sa-i tina in casa) sau pot plati o suma pentru cati caini vor ei la un adapost unde acestia sa fie tinuti in conditii normale.