View Single Post
Vechi 30.09.2013, 11:34:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Legat de vacciunuri, cred ca totusi Biserica ortodoxa nu adopta o astfel de pozitie fara temei. Si mai cred ca pozitia nu este intru totul radicala nu vaccinarii, ci mai degraba a vaccinarii pe banda rulanta fara o cercetare a sanatatii fiecaruia in prealabil, precum si a unor vaccinuri care cred ca nu au fost create in scopuri tocmai nobile. De altfel extremismul si in aceasta problema a vaccinarii mi se pare foarte daunator. Si nu cred ca Biserica ortodoxa adopta pozitii extremiste.
Este rea vointa sau nu te ajuta intelectul, ca pe ovidel saracu', sa pricepi ca ceea spune un ierharh pe scurt si pe fuga, din care jumatate dovedeste ignoranta vizavi de vaccinuri, nu inseamna "Biserica Ortodoxa".

Citat:
Trebuie insa , parerea mea, sa admitem ca sunt multe interese , sunt multi bani implicati in aceasta poveste a vaccinarii.
Nici tratamentele "naturiste" nu sunt pe gratis, ba chiar la preturi f. piperate tinand cont ca legea nu ii obliga sa demonstreze ca ajuta la ceea ce spun ca ajuta.

La fel si in ceea ce priveste mancarea care o cumperi de la hipermarket.
Sa ne anunti cand o dai pe agricultura

Citat:
Si mai trebuie sa admitem ca multe vaccinuri au efecte adverse, care se resimt in ani.
Admintem pe ce baza? Paranoia? Conspirationism?

Last edited by AlinB; 30.09.2013 at 11:38:16.
Reply With Quote