Citat:
În prealabil postat de Danutz_Ro
As vrea sa intreb si eu ceva... Tatal meu sa recasatorit cu o femeie care deja avea 2 fiice eu ma pot casatori cu una dintre FIcele ei ... nu avem legatura de sange sau de nume.. eu am un nume de familie ea are altul???
|
am sa imi dau cu parerea intai la intrebarea lui Danutz.
Mie mi se pare mai mult decat logic ca aceasta casatorie intre el si fiica mamei lui vitrege sa fie IMPOSIBILA!!!Acum nu stiu daca tatal lui si aceea femei sunt casatoriti doar civil sau au primit si binecuvantarea lui Dumnezeu.....Zicea cineva ca tatal lui Danutz si aceea femei sunt ca si necasatoriti caci fiind pentru ei o 2a casatorie aceasta este "nula" caci biserica iti da o "unica sansa"...ceea ce nu este adevarat....biserica permite 3 cununii din cate am citit eu...daca voi stiti altfel....plec capul...dar....
Insa revenind...si doar civil fiind casatoriti...mi se pare de telenovela sa te casatoresti cu fiica mamei tale vitrege...caci fiind sau nu casatoriti si religios prin unirea tatalui lui Danutz cu cel al "mamei vitrege"....se creeaza o legatura de rudenie trupeasca!!caci asa spune biserica nu?"rudenii dupa trup si dupa sange"!!!!
sora de sange sau sora vitrega....fiica sotiei tatalui lui Danutz este SORA lui....eu asa vad lucrurile..
oricum...Danutz...Dumnezeu sa te lumineze sa iei decizia cea mai corecta in asa fel incat sa nu duci apoi o grea povara atat tu cat si "sora ta vitrega"