![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poftim??? Ceea ce spuneti voi acuma e ceva de genul:
"Deci, tu, Joe, iti folosesti creierul ca sa iti formezi o parere independenta, in loc sa urmezi o dogma crestina stabilita de 2000 de ani? Nu ai ce cauta printre noi. Noi doar preferam sa acceptam ce ni se spune in biserica si apoi sa discutam pe acest forum, aprobandu-ne unii pe altii la fiecare postare." Si o sete de absolut e in fiecare din noi. Numai ca unii o reprima prin a accepta doar un punct de vedere, altii incearca totusi sa inteleaga ce se intampla in jurul lor. Sunt deschis catre orice opinie care face ceva sens...din punct de vedere biblic/spiritual/stiintific etc. Dar voi spuneti ca pentru ca nu va impartasesc ideile nu am ce cauta aici??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toata problema este daca tu crezi ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu...daca nu crezi atunci totul se schimba. Dar noi credem... Pace! Anamaria |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti dau dreptate cand spui ca fiecare trebuie sa ajunga SINGUR, sa fie incredintat de crezul sau. Altfel, daca ramai in superficialitate, la prima "ploaie" te gasesti nesigur si stingher.:D Mai astept interventiile tale... poate chiar voi putea, daca Domnul ma va invrednici la asta, sa iti raspund.:) Multa pace iti doresc! ;) |
|
|||
|
|||
![]()
Joe, esti foarte simpatic. Am vazut ca ai scris ca te intereseaza "sa fii un sceptic...". Deci ai intrat pe "crestinortodox" ca sa fii un sceptic... Bine, daca zici tu. Noi nu te contrazicem. Uite ceva cu dedicatie: http://www.savatie.ro/
(ca sa vezi si ca "a gandi independent" nu e in contradictie cu a fi ortodox). |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am o vaga banuiala :thumbsup: ca acest joe e totuna cu Donjoe de pe forumul profesorilor (edu.ro). acolo, aceleasi idei le emitea dar mai cu avant parca.
|
|
|||
|
|||
![]()
:D eu aveam o banuiala ca e un fost coleg de-al meu, Joe, englez/scotian de felul lui, dar care stie bine romaneste.
|
|
|||
|
|||
![]()
mai bine-ti ziceai Ion...ca era mai neaos..uite cata confuzie semeni printre fete...si zi asa geoe respingi dogmele..pai geoe ca sa respingi ceva trebuie mai intai sa cunosti despre acel ceva destul de multe lucruri...asa s-au format curentele filosofice..tu cu afirmatiile tale deloc plastice nu aduci nimic nou pe forum..inca unul care se indoieste dupa numele americanizat un adolescent care fie vb.intre noi care dreptul sa aiba indoieli ca orice pui iesit de la closca are dreptul sa se teama,sa emita pretentii...Cu bine joeeeeeeeee
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie mi se pare mai mult decat logic ca aceasta casatorie intre el si fiica mamei lui vitrege sa fie IMPOSIBILA!!!Acum nu stiu daca tatal lui si aceea femei sunt casatoriti doar civil sau au primit si binecuvantarea lui Dumnezeu.....Zicea cineva ca tatal lui Danutz si aceea femei sunt ca si necasatoriti caci fiind pentru ei o 2a casatorie aceasta este "nula" caci biserica iti da o "unica sansa"...ceea ce nu este adevarat....biserica permite 3 cununii din cate am citit eu...daca voi stiti altfel....plec capul...dar.... Insa revenind...si doar civil fiind casatoriti...mi se pare de telenovela sa te casatoresti cu fiica mamei tale vitrege...caci fiind sau nu casatoriti si religios prin unirea tatalui lui Danutz cu cel al "mamei vitrege"....se creeaza o legatura de rudenie trupeasca!!caci asa spune biserica nu?"rudenii dupa trup si dupa sange"!!!! sora de sange sau sora vitrega....fiica sotiei tatalui lui Danutz este SORA lui....eu asa vad lucrurile.. oricum...Danutz...Dumnezeu sa te lumineze sa iei decizia cea mai corecta in asa fel incat sa nu duci apoi o grea povara atat tu cat si "sora ta vitrega" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria ori Calugaria ori? | Sanduu | Generalitati | 2 | 29.01.2016 16:26:11 |
casatoria | patricia2006 | Generalitati | 7 | 11.07.2012 00:43:30 |
Casatoria | Membru | Generalitati | 1 | 08.10.2010 15:18:01 |
casatoria... | ioanaM | Nunta | 8 | 09.09.2010 19:23:51 |
Casatoria | julieta_mihailescu | Nunta | 1 | 10.09.2007 00:11:08 |
|